οικονομία

Την πολιτική κάλυψη στη ΔΕΗ παρέχει το υπουργείο Ενέργειας για τις αποκοπές ρεύματος, αρκεί να αφορούν οφειλές από 1.000 ευρώ και άνω. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων θα ισχύσει την Πέμπτη και την Παρασκευή στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω έργων που θα πραγματοποιηθούν στον οδικό κόμβο Αιγινίου Πιερίας. Η συγκεκριμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύσει επίσης στις 3 και 7 Μαρτίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με το λανσάρισμα της 812 Superfast κόβεται και ο τελευταίος δεσμός μεταξύ Ferrari και Pinifarina. Η τελευταία Ferrari σχεδιασμένη από τον διάσημο οίκο ήταν η F12 που πλέον περνά στην ιστορία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Υπάρχουν μερικές μέρες (που οφείλονται είτε στον κύκλο της περιόδου σου, είτε στις διατροφικές σου επιλογές) που νιώθεις λίγο πιο φουσκωμένη από τις υπόλοιπες. Να λοιπόν τι πρέπει να κάνεις (και τι να μην κάνεις) εκείνες τις μέρες, για να νιώσεις γρήγορα καλύτερα. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Κλειστή είναι η εσωτερική περιφερειακή οδός Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς τα δυτικά και στο ύψος της εξόδου προς τα Κωνσταντινουπολίτικα, λόγω τροχαίων ατυχημάτων στα οποία ενεπλάκησαν δεκαέξι οχήματα. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Υπαξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας, ο οποίος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στο 29ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Ελευσίνα (όλο το άρθρο)

οικονομία

TA 227,6 ΔΙΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ESMΣτα 326,358 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το ύψος του χρέους της Κεντρικής Διοίκησης στο τέλος του 2016 έναντι 323,709 δισ. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Παράταση πήρε το Mega, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε να ανάψει κόκκινο φως στο σχέδιο της Digea να υποβαθμίσει αρχικά και να ρίξει τελικά το σήμα του σταθμού. Το δικαστήριο έδωσε προθεσμία να ρυθμιστούν οι οφειλές του Μεγκάλου καναλιού  ως τις 15 Μαρτίου 2017. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι φορείς διοίκησης και εκμετάλλευσης Λιμένων στις περιοχές δικαιοδοσίας των οποίων υφίστανται κατασκευές (σκίαστρα, τέντες, πέργκολες), που υλοποιήθηκαν χωρίς άδεια ή καθ΄ υπέρβαση αυτής, οφείλουν εντός χρονικού διαστήματος ενός έτους από της δημοσιεύσεως του υπό διαβούλευση , να εκπονήσουν μελέτες, για την υλοποίηση νέων ομοιόμορφων κατασκευών, επισήμανε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ο βουλευτής (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος