οικονομία

Οργιο ρουσφετιών και αναξιοκρατικών τοποθετήσεων καταγράφεται στον δημόσιο τομέα, ενώ παρατηρείται και ρεκόρ προσλήψεων συμβασιούχων! Είναι χαρακτηριστικό (όλο το άρθρο)


Περισσότεροι κατά 15.103 ήταν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (που αναζητούν εργασία), τον Δεκέμβριο του 2017 σε σχέση με τον Νοέμβριο, σύμφωνα με στοιχεία. (όλο το άρθρο)

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι προβλέψεις του ασφαλιστικού νόμου για τα πλασματικά χρόνια καθώς και για το πότε μπορούν να κατοχυρώσουν (όλο το άρθρο)

«Κατακρημνίζεται» συνεχώς το Bitcoin το οποίο έχει πέσει κάτω από τις 10.000 δολάρια, σχεδόν δηλαδή, στο μισό της ανώτατης αξίας που έχει πιάσει. (όλο το άρθρο)

Σημαντική αύξηση σε περιστατικά οικονομικής εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτύου, προκύπτει από τα συγκεντρωτικά στοιχεία της Ανοιχτής Γραμμής (όλο το άρθρο)

Οι ΗΠΑ θα είναι σε θέση να ξεπεράσουν χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία και η Ρωσία, ως ο μεγαλύτερος παραγωγός ενέργειας στον κόσμο τους επόμενους (όλο το άρθρο)

Εκτιμητές ακινήτων θα προσδιορίζουν την αξία των ακινήτων οφειλετών του Δημοσίου θα βγαίνουν στο σφυρί. Η αξία εκποίησης τους, είναι πλέον η. (όλο το άρθρο)

Την νέα πολιτική αμοιβών προς τους μετόχους της εταιρείας ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΤΕ. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία προτίθεται μεσοπρόθεσμα. (όλο το άρθρο)

Στην ανακήρυξη της Vodafone ως προτιμώμενου πλειοδότη για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της Cyta Ελλάδος προχώρησε η μητρική εταιρεία στην (όλο το άρθρο)

Συνεδριάζει το απόγευμα της Παρασκευής, μέσω τηλεδιάσκεψης, το EuroWorking Group, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας. Στο EWG αναμένεται να. (όλο το άρθρο)

Τον μηδενισμό του δανεισμού της από τον Έκτακτο Μηχανισμό Παροχής Ρευστότητας (ELA) εξασφάλισε η Εθνική Τράπεζα, αποτελώντας έτσι την πρώτη ελληνική (όλο το άρθρο)

Στις χώρες με τη μεγαλύτερη αύξηση πωλήσεων στην Ευρώπη συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα για το 2017, με ετήσια αύξηση πωλήσεων 11,7%, όταν ο μέσος (όλο το άρθρο)

Η άμεση υλοποίηση των προϋποθέσεων για την επιτυχή αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου με αναπτυξιακή προοπτική που παραμένουν εντελώς (όλο το άρθρο)

Σε ρεπορτάζ από την Αθήνα, γερμανική η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt εστιάζει στο «μεγάλο πρότζεκτ» της επένδυσης για την ανάπλαση και αξιοποίηση (όλο το άρθρο)

Η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ ζητά ξανά από τη Γερμανία να αυξήσει τις κρατικές δαπάνες ώστε να τονωθεί η ανάπτυξη, λίγες μόνο ώρες μετά (όλο το άρθρο)

Η Ιταλία και η Ελλάδα εξακολουθούν να είναι οι μόνες χώρες στην ευρωζώνη που παρουσιάζουν υποχώρηση στις τιμές των κατοικιών, σύμφωνα με τα τελευταία (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος