οικονομία

Οκταετή μεταβατική περίοδο χάριτος μέχρι το 2025 δίνει το υπουργείο Εργασίας στους συνταξιούχους αγρότες που εργάζονται, ώστε να μη χάσουν το 60% της σύνταξής τους (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτική

Τέσσερις στις δέκα κύριες συντάξεις βρίσκονται κάτω από τα 500 ευρώ μεικτά, σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «ΗΛΙΟΣ» για τον περασμένο Δεκέμβρη, που δημοσιοποίησε με μεγάλη.. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το «τέλος άρδευσης» σε συνδυασμό με την εγκατάσταση μετρητή θα εκτοξεύσει το έξοδα του αγροτικού κόσμου Το νέο χαράτσι στο νερό «πνίγει» τους αγρότες! Αύξηση της τάξεως του 2% σημαίνει επιβάρυνση έως και 600 ευρώ το χρόνο για τους αγρότες – Αντιδράσεις στην Αιτωλοακαρνανία     Δεν έφταναν όλα τα’ άλλα, τώρα έρχεται και χαράτσι ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Το νέο χαράτσι στο νερό «πνίγει» τους αγρότες! (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τι ποσά θα πάρουν δημόσιοι υπάλληλοι, μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα και ελεύθεροι επαγγελματίες. Ποιοι χάνουν και ποιοι διασώζονται από τον νέο τρόπο υπολογισμού Συντάξεις. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την έκδοση περίπου 60.000 νέων συντάξεων που εκκρεμούν από τον Μάιο του 2016 έως σήμερα καθώς με μεγάλη. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Εντολή στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών και στους Εισαγγελείς Ανηλίκων της χώρας να προβούν άμεσα σε ενέργειες για την έγκυρη πρόληψη περιστατικών από το εισαγόμενο στη χώρα μας παιχνίδι αυτοκτονίας «μπλε φάλαινα», έδωσε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Οι υψηλόμισθοι εργαζόμενοι με περισσότερα από 30 έτη ασφάλισης είναι κυρίως οι μεγάλοι χαμένοι από τον τρόπο υπολογισμού της ανταποδοτικής σύνταξης, σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις και τα ποσοστά αναπλήρωσης που περιγράφει η νέα εγκύκλιος του ΕΦΚΑ. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ Τον πλήρη φάκελλο με τα στοιχεία της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε βάρος της υπήρξαν σοβαρές καταγγελίες για εγκληματικές πράξεις, αναμένεται να προσκομίσει αύριο ή τη Δευτέρα, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο Γιάννης Μουζάλας. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου αποφάσισε σήμερα, Πέμπτη, να εκδοθεί ο 30χρoνος πρώην επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής ομάδας της ΠΓΔΜ, Ντεργιάν Βούκοβιτς στη χώρα του. Τον τελικό λόγο για την έκδοση έχει ο υπουργός Δικαιοσύνης, ενώ εκκρεμεί και η αίτησή του για πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Άλλo ένα… “ευεργετικό” μέτρο του ΣΥΡΙΖΑ για τους καλλιεργητές – Όμως όσοι κάνουν καλή χρήση του νερού, θα απαλλάσσονται από περιβαλλοντικά τέλη Πρόοδο φέρνει ο καλός Σύριζα και κανόνες κοστολόγησης και τιμολόγησης για όλες τις χρήσεις νερού, πλην της υδροηλεκτρικής ενέργειας και πηγαδιών- φρεατίων. Αυτές τις αλλαγές προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος, στοχεύοντας στο νερό ύδρευσης και (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ζημιωμένες βγαίνουν έξι κατηγορίες ασφαλισμένων από τον νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων που «κλειδώθηκε» σε πρόσφατη εγκύκλιο του ΕΦΚΑ, σύμφωνα με ανάλυση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Έθνος. Συγκεκριμένα, βαρύνονται οι ασφαλισμένοι που αποχώρησαν ή θα αποχωρήσουν από τις 13/5/2016 έως τις 31/12/2020. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα καταθέσει τις επόμενες μέρες τον πλήρη φάκελο με τα στοιχεία της ΜΚΟ που κατηγορείται για εγκληματικές πράξεις (όλο το άρθρο)

πολιτική

του Γιώργου Κρεασίδη Το παραμύθι της ανάπτυξης ΙΣΟΤΗΤΑ ΓΕΝΕΩΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ   Η πληρωμή 5,2 δισ. ευρώ για το δημόσιο χρέος μόνο μέσα στον επόμενο μήνα και άλλων 10,2 δισ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα χρήματα αυτά θα μπορέσουν να αποδεσμευθούν και να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση των πιο ευάλωτων ομάδων των συνταξιούχων. Πότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν. (όλο το άρθρο)

πολιτική

Με την πάγια θέση ότι η Ελλάδα συνιστά πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη παρευξείνια γειτονιά, προσέρχεται η Αθήνα στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες (όλο το άρθρο)

τοπικά

Διήμερη περιοδεία στην Καβάλα και τη Δράμα, στις 26 και 27 Μαΐου, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του αγροτικού […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

τοπικά

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι αγρότες της Κρήτης στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννη Τσιρώνη.Ο αναπληρωτής υπουργός, όπως αναφέρει το ekriti. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αποτελεί πάγια θέση της Οικολογίας Αλληλεγγύης η εφαρμογή ενός ήπιου μοντέλου τουρισμού, με έμφαση σε εναλλακτικές μορφές που σέβονται το ελληνικό φυσικό περιβάλλον και ιδιαίτερα στον οικοτουρισμό και τον αγροτουρισμό (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στην πάγια θέση Γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους, αλλά και στο γενικότερο θετικό κλίμα στην Ευρώπη υπέρ ενός τέτοιου ενδεχομένου εστιάζει ο γερμανικός Tύπος. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε την επιστροφή του επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Ομάδας των Σκοπίων, στη χώρα του για να δικαστεί για κατοχή βόμβας Μ93 και μαριχουάνας 805 γραμμαρίων (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συν 10% ενίσχυση

24-5-2017 8:17 PM | proinoslogosnews | σχετικά νέα

Επιπρόσθετη ενίσχυση 10% θα λαμβάνουν νεοεισερχόμενοι στον πρωτογενή τομέα από τα  σχέδια βελτίωσης, ανεξάρτητα σε ποια ηλικία βρίσκονται. Τα σχέδια βελτίωσης θα χωριστούν στα εξής υποµέτρα:  Η πρώτη κατηγορία θα αφορά τους αγρότες ή (για πρώτη φορά) τις οµάδες παραγωγών που θέλουν να υλοποιήσουν υψηλού προϋπολογισµού επενδύσεις που θα αφορά δαπάνες αγοράς γης (νέα προσθήκη το Μέτρο), εξοπλισµού κ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στη «σκιά» του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Μάντσεστερ πραγματοποιείται σήμερα, στις Βρυξέλλες, η συνάντηση αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των χωρών –μελών του ΝΑΤΟ. Σύμφωνα με την πάγια κυβερνητική θεώρηση, η Ελλάδα συνιστά πυλώνα σταθερότητας και ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη παρευξείνια γειτονιά. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος