οικονομία

ΑΥΞΗΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΧΩΡΕΣΣε νέο ρεκόρ ανήλθαν το 2017 οι εξαγωγές γαλλικών κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών χάρη στις ισχυρές πωλήσεις στις ΗΠΑ και την Κίνα, παρά την ανατίμηση του ευρώ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΗ Ελλάδα κρύβει έναν θησαυρό που ελάχιστοι γνωρίζουν και που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να αποδειχθεί τζακπότ για την οικονομία μιας χώρας που αυτή την περίοδο μαστίζεται.  Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣΑπό «κόσκινο» θα περάσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, 1,3 εκατ. φορολογούμενους, οι οποίοι είτε απαλλάχτηκαν είτε πλήρωσαν ΕΝΦΙΑ με έκπτωση. (όλο το άρθρο)

ΣΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΤην έναρξη της 4ης αξιολόγησης, καθώς και την ουσιαστική συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, σηματοδότησε το χθεσινό Eurogroup. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

AMEΣΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟΔάνεια ύψους 1,2 δισ. ευρώ για τον ΤΑΡ σχεδιάζει να διαθέσει φέτος η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΒRD) φέτος  στο πλαίσιο σχεδίου ύψους 40 δισ. (όλο το άρθρο)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΗ διάταξη ψηφίστηκε, η εφαρμογή στο Taxis άνοιξε και οι φορολογούμενοι ήδη μπορούν να ρυθμίζουν απλώς βεβαιωμένες και μη ληξιπρόθεσμες οφειλές. Αυτό που έγινε σαφές από εγκύκλιο του Γ. (όλο το άρθρο)

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΕλλειμμα 1,2 δισ. ευρώ παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το Δεκέμβριο, διευρυμένο κατά 233 εκατ. (όλο το άρθρο)

ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣΤη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και διαχείρισης των προσωπικών τους λογαριασμών από κινητές συσκευές με δακτυλικό αποτύπωμα και  αναγνώριση προσώπου. προσφέρει η Τράπεζα HSBC στην Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

Ο ΓΔ ΣΤΙΣ 848,32 ΜΟΝΑΔΕΣΑσθενείς ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ Στο προσωρινό κλείσιμο εκατοντάδων εστιατορίων της στο Ηνωμένο Βασίλειο, αναγκάστηκε να προχωρήσει η KFC, μετά από ένα πρόβλημα με τον εφοδιασμό σε κοτόπουλα. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣε «Β» από «B-» αναβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Fitch την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας και τη θετική προοπτική (outlook). Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος