οικονομία

ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΜΠΗΣ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΜία επανάσταση στις μεταφορές βρίσκεται σε εξέλιξη, η οποία θα μπορούσε να αλλάξει εντελώς την αγορά πετρελαίου τις ερχόμενες δεκαετίες, αναφέρει άρθρο που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (IMFBlog), με τίτλο: «Τέλος της εποχής πετρελαίου: Όχι αν, αλλά πότε». Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΤΟ -0,50% Ήπιες πτωτικές τάσεις επικράτησαν στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, με τον τζίρο να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

Η «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑΗ Ελλάδα κρύβει έναν θησαυρό που ελάχιστοι γνωρίζουν και που αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να αποδειχθεί τζακπότ για την οικονομία μιας χώρας που αυτή την περίοδο μαστίζεται.  Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣΑπό «κόσκινο» θα περάσει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου, 1,3 εκατ. φορολογούμενους, οι οποίοι είτε απαλλάχτηκαν είτε πλήρωσαν ΕΝΦΙΑ με έκπτωση. (όλο το άρθρο)

ΣΤΙΣ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΤην έναρξη της 4ης αξιολόγησης, καθώς και την ουσιαστική συζήτηση για την ελάφρυνση του χρέους, σηματοδότησε το χθεσινό Eurogroup. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

AMEΣΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟΔάνεια ύψους 1,2 δισ. ευρώ για τον ΤΑΡ σχεδιάζει να διαθέσει φέτος η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΕΒRD) φέτος  στο πλαίσιο σχεδίου ύψους 40 δισ. (όλο το άρθρο)

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΗ διάταξη ψηφίστηκε, η εφαρμογή στο Taxis άνοιξε και οι φορολογούμενοι ήδη μπορούν να ρυθμίζουν απλώς βεβαιωμένες και μη ληξιπρόθεσμες οφειλές. Αυτό που έγινε σαφές από εγκύκλιο του Γ. (όλο το άρθρο)

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΕλλειμμα 1,2 δισ. ευρώ παρουσίασε το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το Δεκέμβριο, διευρυμένο κατά 233 εκατ. (όλο το άρθρο)

ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣΤη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης και διαχείρισης των προσωπικών τους λογαριασμών από κινητές συσκευές με δακτυλικό αποτύπωμα και  αναγνώριση προσώπου. προσφέρει η Τράπεζα HSBC στην Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ΘΕΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣε «Β» από «B-» αναβάθμισε ο οίκος αξιολόγησης Fitch την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας, επιβεβαιώνοντας και τη θετική προοπτική (outlook). Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος