οικονομία

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΙΣ 854,27 ΜΟΝΑΔΕΣΑνοδικές τάσεις επικράτησαν στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος, με τη χρηματιστηριακή αγορά να διασπά ανοδικά τα επίπεδα των 850 μονάδων, κλείνοντας στα υψηλότερα επίπεδα από τη συνεδρίαση της 20ης Ιουλίου 2017. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


Ο ΓΔ ΣΤΙΣ 863,75 ΜΟΝΑΔΕΣΗ αγορά διατηρεί το θετικό momentum της, στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, διασπώντας ανοδικά τα επίπεδα των 860 μονάδων. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ Ο ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟΣΔιπλά βάρη θα πρέπει να «σηκώσουν» χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και επιτηδευματίες,  καθώς θα πρέπει να πληρώσουν παλιές και αναδρομικές εισφορές ενώ ο συμψηφισμός, που σε πολλές περιπτώσεις θα φέρει ελάφρυνση, δεν πρόκειται να γίνει πριν τον Μάρτιο. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣτην τελευταία θέση ανάμεσα στις 29 αναπτυγμένες οικονομίες του κόσμου βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με τον Δείκτη Δίκαιης Ανάπτυξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΛΟΓΩ ΖΗΤΗΣΗΣ Την ολοκλήρωση της διάθεσης πρόσθετων ομολογιών συνολικής ονομαστικής αξίας 100.000. (όλο το άρθρο)

ΑΡΣΗ ΕΜΠΟΔΙΩΝΜε δεδομένο ότι τα αποτελέσματα του εξωδικαστικού μηχανισμού δεν είναι τα αναμενόμενα έρχονται βελτιωτικές αλλαγές. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ 10.000 ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣΔεν μπορεί να ξέρει κανείς αν η κατήφεια του Ευκλείδη Τσακαλώτου, όπως φάνηκε στα πλάνα πριν από την έναρξη του Eurogroup, οφειλόταν στα επικαιροποιημένα κείμενα που συνόδευσαν την έγκριση της δόσης, αλλά σίγουρα η ανάγνωση του «καυτού» box για τους πλειστηριασμούς θα κλόνιζε και τον πλέον αισιόδοξο. (όλο το άρθρο)

ΣΤΕΝΟΣ ΚΟΡΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑΤελικά η παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου στην Κ.Ε. (όλο το άρθρο)

ΜΕΡΙΣΜΑ-ΜΑΜΟΥΘ Για τον κρατικό προϋπολογισμό φαίνεται ότι «δουλεύει» η Τράπεζα της Ελλάδας, αν κρίνει κανείς ότι με το… καλημέρα της νέας χρονιάς, θα μπουν στα κρατικά ταμεία 928,5 εκ. ευρώ ως μέρισμα. (όλο το άρθρο)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ BLOOMBERGΧειρότερη τροχιά του ελληνικού χρέους, σε σύγκριση με τον περασμένο Ιούνιο, προβλέπει η Κομισιόν. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΣΤΙΣ 858,12 ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ -ΑΝΟΔΟΣ 1,25% Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη σημερινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου, εν μέσω νέας υποχώρησης των αποδόσεων των ελληνικών ομολόγων, μετά την αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας από τη S&P. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος