οικονομία

ΣΤΙΣ 825,64 ΜΟΝΑΔΕΣΜε ήπια άνοδο έκλεισε το Χρηματιστήριο, έπειτα από τέσσερις πτωτικές συνεδριάσεις, στις οποίες ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης είχε σημειώσει συνολικές απώλειες 3,30%. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τι αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι συντελεστές του περιοδικού για την απόφαση να επιβληθούν εισφορές για τον ΕΦΚΑ και στους άστεγους πωλητές του περιοδικού δρόμου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για μια νέα πτωτική συνεδρίαση ετοιμάζεται η Wall Street, όπως δείχνουν τα futures των μετοχικών δεικτών του αμερικανικού χρηματιστηρίου, καθώς οι αποδόσεις (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πρόκειται για 17 άτομα και συγκεκριμένα 4 γυναίκες, 7 άνδρες και 6 παιδιά από διάφορες περιοχές της ευρύτερης περιοχής της Σμύρνης (όλο το άρθρο)

οικονομία

Ο ΓΔ ΣΤΙΣ 848,32 ΜΟΝΑΔΕΣΑσθενείς ανοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στο κόκκινο το Χ.Α.

20-2-2018 4:21 PM | ναυτεμπορική | σχετικά νέα

Κόκκινο δείχνει σήμερα το ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, η οποία φαίνεται να ανοίγει μεν το δρόμο για πιο ουσιαστικές συζητήσεις για το χρέος, αλλά δεν έδωσε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης.  . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος