οικονομία

ΣΗΜΕΡΑ ΛΗΓΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣΤην εκτίμηση ότι μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα έχει πιθανότατα ανακηρυχθεί ο προτιμητέος επενδυτής-πλειοδότης για το 67% του ΟΛΘ διατύπωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Μέλλιος. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Ανακοίνωση για την επικράτηση στην εξαγορά του ΟΛΘ εξέδωσε η Belterra, εταιρεία του ομίλου Σαββίδη που συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η  Ομοσπονδία  Λιμενικών Υπαλλήλων Ελλάδος καταγγέλει την "κυριολεκτική παράδοση" του ΟΛΘ  ενός ισχυρού δημόσιου αναπτυξιακού εργαλείου στις προθέσεις ενός ιδιωτικού μονοπωλίου (όλο το άρθρο)

οικονομία

Της προσπάθειας για την επιτάχυνση μεγάλων επενδυτικών σχεδίων θα ηγηθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θέλοντας να υπογραμμίσει τη σημασία που δίνει στην παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, που έκαναν γνωστό ότι από την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσει επισκέψεις σε όλα τα υπουργεία.  . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Στην κοινοπραξία που αποτελείται από τις Deutsche Invest Equity Partners (DIEP), Belterra Investments Ltd –όπου συμμετέχει και ο Ιβάν Σαββίδης– και Terminal Link SAS, κατέληξε ο ΟΛΘ, στο πλαίσιο διεθνούς διαγωνισμού, έναντι 231.926. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Με μικρές απώλειες έκλεισε η Wall Street, καθώς οι επενδυτές ήταν επιφυλακτικοί εν όψει του πρώτου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος