οικονομία

ΣΤΟ 2,70% ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟΤο ποσό των 812,5 εκατομμυρίων ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο κατά τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο οικονομικός-διπλωματικός μαραθώνιος της κυβέρνησης προκειμένου να αποκτήσει συμμάχους στην υπόθεση του ελληνικού χρέους. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΟΡΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ 0,15%Με το τζίρο να υποχωρεί αλλά και και τη χρηματιστηριακή αγορά να σημειώνει απώλειες σε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα, έκλεισε η συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΣΚΛΗΡΟΙ ΟΡΟΙ Αυστηρός ήταν ο επικεφαλής της Ευρωπαικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι ως προς τις προυποθέσεις για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα Ποσοτικής Χαλάρωσης (QE). Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΠΟΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΜέσα σε δευτερόλεπτα θα πιστώνονται οι λογαριασμοί άλλων τραπεζών στις online διαδικτυακές πληρωμές μέχρι του ποσού των 500 ευρώ και σε λιγότερο από 10 λεπτά για μεγαλύτερα ποσά, με την εφαρμογή δύο νέων διατραπεζικών υπηρεσιών που ανακοίνωσε η Ελληνική Ενωση Τραπεζών. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Με έγγραφο που απέστειλε στη διαχειρίστρια τράπεζα Alpha για τις επόμενες ενέργειες καθώς και για τα χρήματα που προτίθεται να τοποθετήσει απέστειλε προ ημερών ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρει ποιες κινήσεις δεσμεύεται να κάνει για το Mega. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ EGG ΤΗΣ EUROBANKΤα νέα ταλέντα πρέπει να παραμείνουν στη χώρα και να τους δοθεί η τεχνογνωσία αλλά και η χρηματοδότηση που χρειάζονται για να ανθίσουν σημειώσε ο μεγαλοεπενδυτής, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝΜνημόνιο συνεργασίας με τις Ρυθμιστικές Αρχές Ενέργειας Βουλγαρίας και Ρουμανίας υπέγραψε η ΡΑΕ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΣΤΟ -1,6 Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣΜειώθηκαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Απρίλιο εξαιτίας της μεγάλης μείωσης των καταθέσεων των επιχειρήσεων, η οποία αντισταθμίστηκε σε σημαντικό βαθμό από την αύξηση των καταθέσεων των νοικοκυριών. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣΣτη δημιουργία ενός διαδραστικού website που προσαρμόζεται ανάλογα με τις διαστάσεις της συσκευής προχώρησε η ΑΒ Βασιλόπουλος κάνοντας τις διαδικτυακές αγορές πιο εύκολες και γρήγορες. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΝΕΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Συμβόλαια για τον εφοδιασμό με φυσικό αέριο ιδιωτικών εργοστασίων παραγωγής ρεύματος στο Ισραήλ υπέγραψε ο όμιλος Energean Oil, ο οποίος κάνει δυναμική είσοδο στην ενεργειακή αγορά της χώρας και είναι έτοιμος να ανταγωνιστεί τις επιχειρήσεις που κυριαρχούσαν μέχρι τώρα. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΑΘΕΜΙΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Την ανάγκη προστασίας των ελληνικών επιχειρήσεων από φαινόμενα αθέμιτου ανταγωνισμού επεσήμανε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας σε συνέδριο για τις Επενδύσεις στην Ελλάδα και την Αναπτυξιακή προοπτική. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2017Για τις συνολικές επενδύσεις που έχει πραγματοποιήσει με στόχο την προώθηση της Βιώσιμης Ανάπτυξης, τιμήθηκε ο Όμιλος ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ στα φετινά Βραβεία “Bravo Sustainability Awards 2017”, η Τελετή Απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

Ο ΓΔ ΣΤΙΣ 778,55 ΜΟΝΑΔΕΣ Σταθεροποιητικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου. O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 10:50 διαμορφώνεται στις 778,55 μονάδες σημειώνοντας οριακή άνοδο 0,03%. (όλο το άρθρο)

ΣΤΑ 8 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣΚρυφά χαράτσια στις συντάξεις μέσω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών επέβαλε η κυβέρνηση, εκτός από τις δραστικές μειώσεις που επέφεραν ο νόμος Κατρούγκαλου και το νέο μνημόνιο. (όλο το άρθρο)

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΑΗ Ελλάδα θα μπορέσει να επιτύχει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ για πολλά χρόνια μετά την επιτυχή εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων αναφέρει η Bundesbank ωστόσο τάσσεται κατά της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος