οικονομία

ME TO ZOΡΙ 12-13 ΔΙΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑΔύο πράγματα έγιναν γνωστά από τα νέα στοιχεία της ΑΑΔΕ για τις οφειλές στην εφορία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Oι Έλληνες επιχειρηματίες δεν φοβούνται να προχωρήσουν σε μεγάλα επενδυτικά σχέδια, ενώ από πλευράς ξένων επενδυτών υπάρχει ενδιαφέρον για τους κλάδους της ενέργειας, του τουρισμού, των υποδομών και του real estate, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου.. (όλο το άρθρο)

πολιτική

«Ο πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει 700.000. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για οφειλές φυσικών ή νομικών προσώπων που ξεκινούν από 500.000 ευρώ, αλλά φτάνουν ακόμα και πάνω από 2 εκατ. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Θα προχωρήσουμε συντεταγμένα στα επόμενα βήματα ώστε να φέρουμε στη χώρα τις μεγάλες αλλαγές που οφείλουμε απέναντι στους Έλληνες και τη χώρα, δήλωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, συγχαίροντας τη Φώφη Γεννηματά για τη νίκη της στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς. . (όλο το άρθρο)

πολιτική

Αναστέλλονται μέχρι το τέλος του 2017 οι διακοπές της ηλεκτροδότησης στους δοκιμαζόμενους δήμους της Αττικής, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της ΔΕΗ, ενώ θα εφαρμοστούν ρυθμίσεις για την εξόφληση των οφειλών «ως ελάχιστο δείγμα έμπρακτης συμπαράστασης στους κατοίκους που επλήγησαν» (όλο το άρθρο)

τοπικά

Για μια ακόμη φορά εργαζόμενοι στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας βρίσκονται στα «κάγκελα» για παραλείψεις, λάθη ή και κακό σχεδιασμό της πολιτικής ηγεσίας. Τη φορά αυτή τη «σκυτάλη» έχουν πάρει οι υπάλληλοι των Δασικών Υπηρεσιών, στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές για υπερωρίες, αργίες και εξαιρέσιμες ημέρες, που υποχρεώνονται να εργαστούν προκειμένου να αν (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος