οικονομία

142.087 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙΗ 27η Μαρτίου θα είναι η ημέρα πληρωμής για το Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης για 142. (όλο το άρθρο)


ΕΛΕΓΧΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣΣε περισσότερες από τις μισές επιχειρήσεις που βρέθηκαν στο «μικροσκόπιο» της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας εντός ενός διημέρου διαπιστώθηκαν παραβάσεις φορολογικής και ασφαλιστικής νομοθεσίας. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ Αύξηση του μεριδίου αγοράς, ενίσχυση της κερδοφορίας της και διατήρηση των NPLs σε χαμηλά επίπεδα πέτυχε κατά το 2016 η Πειραιώς Factoring. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΕ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΙΝΔΙΑΩς γόνιμο έδαφος με ευκαιρίες ανάπτυξης βλέπει η πλειοψηφία των στελεχών των επιχειρήσεων παγκοσμίως τη γεωπολιτική αβεβαιότητα, όπως προκύπτει από την έρευνα του Βαρόμετρου Ανάπτυξης της ΕΥ. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ 68 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟΤον Ιούνιο του 2017, το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών παρουσίασε πλεόνασμα ύψους 842 εκατ. (όλο το άρθρο)

ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΜικρή βελτίωση καταγράφουν οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων, μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας από τον οίκο Fitch. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΗ κινεζική Great Wall Motor ενδιαφέρεται να εξαγοράσει τη Fiat Chrysler Automobiles (FCA), δήλωσε σήμερα στο Reuters στέλεχος της Great Wall. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΑΒΕΒΑΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΗ παγκόσμια ελίτ των οικονομολόγων προειδοποιεί για μια επόμενη οικονομική κρίση, ενώ εκτιμά ότι το μέλλον του ευρώ είναι αβέβαιο. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

O ΓΔ ΣΤΙΣ 829,25 ΜΟΝΑΔΕΣΑνοδικές τάσεις επικρατούν στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, στον απόηχο της αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΙΜΕΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΑυξήθηκαν οι ελληνικές εξαγωγές στο Ηνωμένο Βασίλειο το πρώτο εξάμηνο του 2017, με τη συνολική αξία να φτάνει στα 430,73 εκατ. λίρες ενώ σημαντική αύξηση καταγράφεται και στις εισαγωγές. (όλο το άρθρο)

ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Ο γαλλικός κολοσσός στην ενέργεια, Total, πρόκειται να αγοράσει τα περιουσιακά στοιχεία πετρελαίου της δανέζικης ναυτιλιακής Maersk για 7,45 δισ. δολάρια σε μετρητά και μετοχές. (όλο το άρθρο)

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΙΣΙΟΝΤο σταθερό υψηλό πλεόνασμα της Γερμανίας μπορεί  να επηρεάσει την αποκατάσταση της ισορροπίας και τις προοπτικές ανάπτυξης στην υπόλοιπη ζώνη του ευρώ σύμφωνα με τον ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων της ΕΕ, Πιέρ Μοσκοβισί. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος