οικονομία

O ΓΔ ΣΤΙΣ 661,88 ΜΟΝΑΔΕΣΣε ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα κινείται η χρηματιστηριακή αγορά στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝΤην άποψη ότι η ανάπτυξη της χώρας και η φυγή από τον φαύλο κύκλο των τελευταίων ετών περνάει μόνο μέσα από τον ιδιωτικό τομέα, εξέφρασε ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, κατά την σημερινή εκδήλωση στο Χρηματιστήριο Αθηνών με αφορμή την έναρξη διαπραγμάτευσης του εταιρικού ομολόγου της εταιρείας. Κατηγορί (όλο το άρθρο)

ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΙδιωτικοποιήσεις και στις ΔΕΚΟ που έχουν ενταχθεί στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (θυγατρική του υπερταμείου) προανήγγειλε ο πρόεδρος του υπερταμείου Γιώργος Διαμαντόπουλος μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΠερίπου μια ώρα διήρκεσε το τετ-α-τετ του Κλάους Ρέγκλινγκ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, με τον επικεφαλής του ESM να δηλώνει αισιόδοξος ότι η δόση θα εκταμιευθεί στις αρχές του επόμενου μήνα. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΜΕ ΟΡΙΑΚΗ ΠΤΩΣΗ 0,02% Ανεπαίσθητη ήταν η πτώση που σημείωσε στη συνεδρίαση της Τετάρτης, η χρηματαγορά με τον Γενικό Δείκτη Τιμών να κλείνει με οριακά αρνητικό πρόσημο του 0,02%. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ RE/MAXΣτην Ελλάδα καταγράφονται οι χαμηλότερες τιμές πώλησης ακινήτων, μεταξύ 18 χωρών της «γηραιάς» ηπείρου, όπως προκύπτει από έρευνα της RE/MAX Ευρώπης. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΓΙΑ ΔΑΠΑΝΗ 5,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ Οι μεγάλες καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης και η συσσώρευση νέων οφειλών προς τους ιδιώτες, ελέω εσωτερικής στάσης πληρωμών, προσθέτουν έναν ακόμα χρόνο στον αρχικό σχεδιασμό του ΓΛΚ για την εξόφληση των χρεών του Δημοσίου. (όλο το άρθρο)

ΣΤΟ 327% ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΕΠΣε επίπεδα ρεκόρ έφτασε το παγκόσμιο χρέος το πρώτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Διεθνούς Χρηματοοικονομικής (IIF). Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

«ΝΑΙ», ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ Πέρασε από την αρμόδια επιτροπή του γερμανικού Κοινοβουλίου η δόση των 8,5 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, με βάση τη συμφωνία του Eurogroup. (όλο το άρθρο)

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Mειωμένο κύκλο εργασιών και ζημιές μετά φόρων ύψους 67,5 εκατ. ευρώ, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα κατέγραψε η ΔΕΗ το πρώτο τρίμηνο του 2017. (όλο το άρθρο)

ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Οι αυξανόμενες ανισότητες στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά αποσταθεροποιητικές και πρέπει να αντιμετωπιστούν μέσω της παιδείας, της καινοτομίας και των επενδύσεων στο ανθρώπινο κεφάλαιο, και ειδικά με τη δημιουργία θέσεων εργασίας για τους νέους, υπογράμμισε σήμερα ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ Σταθεροποίησε τα αποτελέσματα και περιόρισε τις ζημίες στα 4,3 εκατ. ευρώ η Αttica Bank το πρώτο τρίμηνο του έτους. (όλο το άρθρο)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣΗ συμφωνία για τη διάσωση της τέταρτης μεγαλύτερης ιταλικής τράπεζας, Monte dei Paschi di Siena, που προβλέπει την ενίσχυσή της με κρατικά κεφάλαια έως 6,6 δισ. ευρώ, έλαβε όλες τις αναγκαίες εγκρίσεις από τις αρχές της ΕΕ, δήλωσε σήμερα ο υποδιοικητής της Τράπεζας της Ιταλίας Φάμπιο Πανέτα. (όλο το άρθρο)

ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ Η ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΕλεύθερα μπορούν να ανασαίνουν πλέον καταθέτες και μέτοχοι των δύο τραπεζών του Βένετο, της Veneto Banca και της Popolare Vicenza, που για καιρό απειλούνταν άμεσα με άτακτη χρεoκοπία. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ΑΠΟΦΕΥΧΘΗΚΕ Η ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΕλεύθερα μπορούν να ανασαίνουν πλέον καταθέτες και μέτοχοι των δύο τραπεζών του Βένετο, της Veneto Banca και της Popolare Vicenza, που για καιρό απειλούνταν άμεσα με άτακτη χρεωκοπία, από την απόφαση του ιταλικού υπουργικού συμβουλίου, το οποίο το Σαββατοκύριακο ενέκρινε το διάταγμα για τη διάσωσή τους, με την ενεργοποίηση ενός πακέτου μέτρων που ενδέχεται να φθάσουν (όλο το άρθρο)

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται πλέον η παράταση της προθεσμίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων για τα εισοδήματα. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος