οικονομία

ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΡΕΚΟΡ Μια χρονιά με ρεκόρ επιδόσεων και σημαντική αύξηση μεγεθών και καθαρών κερδών κατέγραψε η ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT, μέλος του Ομίλου Olympia, ιδρύσεως Πάνου Γερμανού, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η εταιρεία. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

οικονομία

Τις περισσότερες αναφορές από την ίδρυσή του δέχθηκε το 2016 ο Συνήγορος του Καταναλωτή, όπως και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή από την έναρξη της λειτουργίας του. . (όλο το άρθρο)

οικονομία

Στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες (τράπεζες, δάνεια / 36,4%), στις ηλεκτρονικές επικοινωνίες (35,1%) και στην ενέργεια-ύδρευση (60,6%), «εμπορικούς (όλο το άρθρο)

οικονομία

Για 5η συνεχόμενη σεζόν η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας για τη σεζόν 2016/2017. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Ολυμπιακός αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ελλάδας 2016-17, κατακτώντας το 5ο συνεχόμενο πρωτάθλημα της ιστορίας του στις γυναίκες. Στο κλειστό του Ρέντη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

του Κωστή ΠλάντζουΤρεις μήνες διορία από την ημερομηνία δημοσίευσης της κοινής υπουργικής απόφασης (πήρε ΦΕΚ χθες 27/4/2016) έχουν μια σειρά επαγγελματικών κλάδων για να εγκαταστήσουν POS. Αν δεν το πράξουν, μένουν ανοικτοί σε έλεγχο και πρόστιμο. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος