οικονομία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ Εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης, ύψους 40. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Ο Πήγασος Α.Ο Θυρέας σας προσκαλεί στο κλειστό γυμναστήριο του Άστρους «Χάρης και Νίκος Γρηγορόπουλος» το Σαββάτο 27/5 στις 18. (όλο το άρθρο)

οικονομία

Τα έσοδα του προϋπολογισμού εμφανίζουν βαθιές ρωγμές. Το ίδιο και οι προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας όπως προκύπτει από τα στοιχεία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αλλαγές ως προς τη συχνότητα καταβολής των οικογενειακών επιδομάτων ΟΓΑ, επιθυμεί να κάνει η υπουργός Εργασίας κ. Φωτίου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Διήμερη περιοδεία στην Καβάλα και τη Δράμα, στις 26 και 27 Μαΐου, όπου θα έχει σειρά συναντήσεων με φορείς του αγροτικού […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο κορυφαίος επικοντιστής όλων των εποχών και ένας από τους καλύτερους σύγχρονους αθλητές, ο Σεργκέι Μπούμπκα έρχεται στην Ελλάδα και θα παρακολουθήσει τους αγώνες αλμάτων στο ανακαινισμένο στάδιο της Καλλιθέας το Σάββατο 27 Μαΐου (15:30) με διοργανωτή τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το βιβλίο «Ούλοφ Πάλμε, η πολιτική είναι θέμα αρχών» που θα παρουσιαστεί σε ανοικτή εκδήλωση-αφιέρωμα στον φιλέλληνα ιστορικό ηγέτη της Σουηδίας Ούλοφ Πάλμε το Σάββατο 27 Μαΐου στις 19:30 το απόγευμα στη πλατεία του Μοχού παρέδωσε σήμερα στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Λογοθέτης. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος