οικονομία

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣΚαθαρά κέρδη 37 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 29 εκατ. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Κέρδη προ φόρων και προβλέψεων το πρώτο 3μηνο του 2017 αυξημένα κατά 11%, στα 258 εκ. ευρώ, έναντι 232 εκ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αύξηση των εσόδων κατά 20,6% και των κερδών EBITDA κατά 4,3% ανακοίνωσε η Intralot για το α΄ τρίμηνο του 2017. "Η βελτίωση στην κερδοφορία είναι απόρροια των στρατηγικών μας αποφάσεων να επικεντρωθούμε σε καίριας σημασίας αγορές" δήλωσε ο ceo του Ομίλου Intralot, Αντώνιος Κεραστάρης. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Θέματα που αφορούν την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που υποστηρίζουν λογιστικά οι φοροτεχνικοί αλλά και των ίδιων των φοροτεχνικών συζητήθηκαν κατά την συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ν. Ηρακλείου με στελέχη της Eurobank  . (όλο το άρθρο)

οικονομία

ΠΥΛΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΣτρατηγική συμφωνία συνεργασίας με την ισπανική τράπεζα Santander σύναψαν από τον Μάιο 2017, η Eurobank και το Exportgate. Κατηγορία: Οικονομία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Από το ΑΣΕΠ γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 6Κ/2017 Προκήρυξη (ΦΕΚ 17/19-5-2017 τ. Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας διακοσίων τριών (203) θέσεων […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το μυθιστόρημα «Στο πίσω κάθισμα» της Ευτυχίας Γιαννάκη, το διήγημα «Κάτι χαμογελάει στις σκιές» του Ηλία Φουντούλη και η ποιητική συλλογή «Άνω τελεία» της Κικής Δημουλά, είναι οι νικητές των βραβείων βιβλίου Public 2017, που απονεμήθηκαν χθες (όλο το άρθρο)

τοπικά

Καλούνται  οι  μελισσοκόμοι Αρκαδίας που έχουν θεωρημένο μελισσοκομικό βιβλιάριο να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΚΕΝΤΡΟ  ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑΣ  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, για τη συμμετοχή τους στις δράσεις  3.1 εξοπλισμός για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων ( αντικατάσταση κυψελών ) και δράση 3. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην αναβάθμιση της υποδομής όλων των μέσων μεταφοράς και την προώθηση των συνδυασμένων και διατροπικών μεταφορών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας στο 1ο Συνέδριο για τις Υποδομές και Μεταφορές (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η αποχή ήταν ο νικητής των φοιτητικών-σπουδαστικών εκλογών του 2017, σε μια.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δείτε πότε "πέφτει" φέτος η ημέρα του Αγίου Πνεύματος. Τι ακριβώς γιορτάζουμε τη μέρα αυτή. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πτώση της τάξης του 1,8% εκτιμάται ότι κατέγραψαν οι τιμές των διαμερισμάτων κατά τη διάρκεια του α’ τριμήνου του 2017, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία της ΤτΕ.Συγκεκριμένα, η μείωση των τιμών, σε ετήσιο επίπεδο, ανήλθε στο 2% για τα «νέα» διαμερίσματα και στο 1,7% για τα «παλαιά». (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το LOCKED BOX είναι ένα mini παιχνίδι απόδρασης το οποίο απευθύνεται σε μαθητές τρίτης μέχρι έκτης Δημοτικού και περιέχει γρίφους με καθαρά εκπαιδευτικό περιεχόμενο, προάγοντας τη γνώση με έναν διαφορετικό και παιχνιδιάρικο τρόπο (όλο το άρθρο)

πολιτική

ΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΗ ΘΟΛΗ ΓΡΑΜΜΗΜε ένα non paper επέλεξαν από το Μαξίμου να δικαιολογήσουν τη θολή γραμμή που εκπέμπει η κυβέρνηση αναφορικά με το θέμα του χρέους, διαμηνύοντας ότι αυτή τη φορά «η Ελλάδα διεκδικεί καθαρή λύση». Κατηγορία: Πολιτική. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος