ψυχαγωγία

Τα battles του The Voice ξεκίνησαν και η Χριστίνα Γεροθόδωρου μαζί με τη Κασσιανή Λειψάκη ήταν το πρώτο ντουέτο που εμφανίστηκε στο ρινγκ. Ποια διάλεξε όμως ο coach τους; Κωστής Μαραβέγιας; Επέλεξε την Κασσιανή Λειψάκη αφού εντυπωσίασε με την ερμηνεία της. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ψυχαγωγία

Μέσα από το TALES OF CRETE, ο Michal Kolatek και η σύντροφός του Malwina Lezak-Kolatek θέλουν να μας δείξουν μέσα από ένα βίντεο την ομορφιά της Κρήτης μας. Το βίντεο διαρκεί μόλις τρία λεπτά αλλά είναι αρκετά για να μας μεταφέρουν όσοι εκείνοι έζησαν μέσα σε επτά ημέρες. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Κωνσταντίνος από την Κρήτη βρέθηκε  στο X Factor και ερμήνευσε το τραγούδι “Ήτανε μια φορά” από Νίκο Ξυλούρη. Μάλιστα, ως γνήσιος Κρητικός κέρασε ρακί τους κριτές αφού κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση με τέσσερα "ναι" και τους "κουζούλανε" αφού μέχρι και η Τάμτα. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Ο παίχτης θέλησε να φέρει κάτι από Κρήτη στο παιχνίδι! Αφού εξασφάλισε την μουσική του συνέχεια στο παιχνίδι, είπε να κάνει στους κριτές του X-Factor και ένα μικρό δωράκι! Διαβάστε παρακάτω… Ο Κρητικός τους έφερε ράκι, την οποία έδειχναν και οι τέσσερις να την απολαμβάνουν. Με προσοχή ελπίζουμε μόνο για την είχαν και μια οντισιόν […] The post Χ Factor: Το «έριξαν» έξω! Τα «έτσουξαν» γι (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος