ψυχαγωγία

Στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη έρχεται ο Δήμος Αναστασιάδης, με την παρέα του-τον Νίκο Ζαδέ και 5 εξαίρετους μουσικούς- να τραγουδήσετε μαζί του (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

γυναίκα

Δεν υπάρχει ωραιότερη ανακοίνωση για έναν καλλιτέχνη, όταν η επιχείρηση του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται με επιτυχία εδώ και εφτά μήνες του ζητάει (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Στέλιος Χανταμπάκης, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο παρουσιαστής. (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Ο Στέλιος Χανταμπάκης βρέθηκε χτες σε φιλανθρωπικό οργανισμό ποδοσφαίρου κατά της σκλήρυνσης κατά πλάκας. . (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Το παιχνίδι των ερωτήσεων είναι μια χαλαρή διαδικασία, αλλά να θυμίσουμε στον Σάκη Τανιμανίδη, ότι είναι παρουσιαστής και βγαίνει σε πανελλαδικό δίκτυο από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ, δεν δουλεύει στο TV 100 της Θεσσαλονίκης. Διαβάστε παρακάτω… Αυτές, λοιπόν, οι κινήσεις που γίνονται για πλάκα μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν από τον οποιοδήποτε! Ο Σάκης λοιπόν, έκανε αυτή […] The post Survi (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος