ψυχαγωγία

Στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη έρχεται ο Δήμος Αναστασιάδης, με την παρέα του-τον Νίκο Ζαδέ και 5 εξαίρετους μουσικούς- να τραγουδήσετε μαζί του (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

πολιτισμός

Πολλές και άκρως συγκινητικές εκπλήξεις περίμεναν τον τραγουδιστή Βασίλη Δήμα που βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης καλεσμένος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα». Το βίντεο-αφιέρωμα στη ζωή του, την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και τις συνεργασίες του με «μεγάλους» καλλιτέχνες, των οποίων έχει υπογράψει τη μουσική σε τεράστιες επιτυχίες τους, έκαναν Το post Τα συγκλονιστικά λό (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Τον τελευταίο ενάμιση μήνα, ο γνωστός ηθοποιός απέχει από κάθε δημόσια εμφάνιση (όλο το άρθρο)

ψυχαγωγία

Μετά από τη ζεστή ανταπόκριση του κοινού, που αγκάλιασε τις εμφανίσεις της Παυλίνας Βουλγαράκη στο Σταυρό του Νότου, η τραγουδοποιός συνεχίζει τις (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Οι άνθρωποι είμαστε κόλακες κι εγωπαθείς. Μας αρέσει να αρέσουμε και να δεχόμαστε φιλοφρονήσεις για την εμφάνιση και το παρουσιαστικό μας. (όλο το άρθρο)

γυναίκα

Μεγάλη επιστροφή στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη! Η Ελένη λοιπόν καλωσόρισε πρώην συνεργάτη της, ο οποίος είχε ανακοινώσει στο instagram ότι θα είναι στην εκπομπή της. Διαβάστε παρακάτω… Ο λόγος για τον Χρήστο Βεργάδο, στον οποίο η Ελένη έχει μεγάλη αδυναμία! Ο Χρήστος έκανε μια guest εμφάνιση στο πλατό της εκπομπής για να φτιάξει λαχταριστά Πασχαλινά […]. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος