υγεία

Οι ασθενείς είχαν βελτίωση στον ύπνο και στην κατάθλιψη, έδειξε νέα έρευνα (όλο το άρθρο)


Περίπου 800 εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως ξοδεύουν τουλάχιστον το 10% του οικογενειακού τους εισοδήματος στην περίθαλψή τους ή στην περίθαλψή ενός άρρωστου παιδιού (όλο το άρθρο)

Για τον κ. Παπαταξιάρχη, σε συνθήκες παρατεταμένης κρίσης και μειωμένης επενδυτικότητας, οι κλινικές μελέτες αποτελούν κυρίαρχο μέρος των λύσεων που η φαρμακευτική βιομηχανία μπορεί να προσφέρει. (όλο το άρθρο)

Τελετή 'Εναρξης Εργασιών Joint Action οn Tobacco Control (JATC) (όλο το άρθρο)

Στην εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε έλαβε τρεις διακρίσεις στις κατηγορίες Επιχειρηματικής Αριστείας, Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος και Βιομηχανικής Αριστείας. (όλο το άρθρο)

Η τρόικα έδωσε κίτρινη κάρτα στο Υπουργείο Υγείας, με περιθώριο μέχρι 10 Ιανουαρίου για την ολοκλήρωση του νομοσχεδίου- Έκτακτη σύσκεψη σήμερα το μεσημέρι (όλο το άρθρο)

Ο πρόεδρος του ΚΔΣ του ΠΣΦ, κ. Λυμπερίδης Πέτρος, κατά την διάρκεια του 27ου Επιστημονικού Συνεδρίου υπέγραψε τη σύμβαση με την διευθύντρια της Physiopedia κ. (όλο το άρθρο)

Αφορά την ενίσχυση των πρωτοβουλιών που αξιοποιούν την πρόοδο της γενετικής έρευνας στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων (όλο το άρθρο)

Δόθηκε παράταση στη χρήση φωσφορικών προσθέτων στα κατεψυγμένα κρέατα, που χρησιμοποιούνται και στο σουβλάκι. Το θέμα θα επανεξεταστεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος