υγεία

Μεταξύ των ειδών καρκίνου που εκτιμάται ότι έχουν στενή σχέση με την αύξηση βάρους, είναι του οισοφάγου, του παγκρέατος, του ήπατος, του στομάχου και του παχέος εντέρου (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

επιστήμη

Τα ευρήματα έδειξαν ότι για κάθε αύξηση της περιμέτρου μέσης κατά 11 εκατοστά, ο κίνδυνος καρκίνων σχετικών με την παχυσαρκία αυξάνεται κατά 13% (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Eρευνητές κατέληξαν ότι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η έντονη άσκηση μειώνει τον κίνδυνο για καρκίνο στο μαστό (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Οι ερευνητές έδειξαν ότι η αυξημένη πρωτείνη GLUT1 συνδέεται με την ανάγκη του μη μικροκυτταρικού καρκίνου του πνεύμονα για ζάχαρη (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Έρευνα του University of Exeter συνδέει τη θρομβοκυττάρωση με πιθανή εμφάνιση καρκίνου (όλο το άρθρο)

υγεία

Συγγραφέας: giatros-in.gr Η διάγνωση καρκίνου των πνευμόνων αυξάνει περισσότερο, από κάθε άλλη μορφή καρκίνου, τον κίνδυνο αυτοκτονίας του ασθενούς, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. (όλο το άρθρο)

υγεία

Οι άνθρωποι που πίνουν περισσότερο καφέ - με ή χωρίς καφεΐνη- κινδυνεύουν λιγότερο από καρκίνο του ήπατος, σύμφωνα με μια νέα βρετανική επιστημονική μελέτη (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Mελέτες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς εμφανίζουν καλύτερη επιβίωση χωρίς εξέλιξη της νόσου αλλά και σημαντικά αυξημένη συνολική επιβίωση έναντι της χημειοθεραπείας (όλο το άρθρο)

υγεία

Ένα "μαγικό χάπι", που παρουσιάζεται ως εναλλακτική λύση στις επεμβάσεις βαριατρικής χειρουργικής, επέτρεψε σε παχύσαρκους ενήλικες να χάσουν περίπου το 7% του βάρους τους, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας νέας κλινικής δοκιμής που έγινε στις ΗΠΑ (όλο το άρθρο)

υγεία

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑΟι γυναίκες που πίνουν ένα ποτήρι κρασί, μία μπίρα ή κάποιο άλλο αλκοολούχο ποτό καθημερινά, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του μαστού, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

επιστήμη

Αύξηση 13% σε τριμηνιαία βάση και 30% σε ετήσια βάση σημείωσαν τα οργανικά κέρδη προ προβλέψεων της Εθνικής Τράπεζας στην Ελλάδα, τα οποία διαμορφώθηκαν σε 244 εκατ. ευρώ το Α’ τρίμηνο του 2017. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν




#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος