υγεία

Η ουσία ελευρωπαΐνη βοηθά τον οργανισμό να εκκρίνει περισσότερη ινσουλίνη (όλο το άρθρο)


’νθρωποι που κατανάλωναν ξηρούς καρπούς είχαν κατά 5% χαμηλότερο κίνδυνο να γίνουν υπέρβαροι ή παχύσαρκοι. . (όλο το άρθρο)

Ο Dr. Talbot δήλωσε ότι τα ευρήματα είναι τα πρώτα σε ζώντες ασθενείς με κατάθλιψη, που υποδεικνύουν ότι η ενεργοποίηση των μικρογλοίων είναι πιο έντονη σε όσους έχουν σκέψεις αυτοκτονίας. (όλο το άρθρο)

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σημειώνει οτι πολύ λίγα αντιβιοτικά βρίσκονται σε εξέλιξη για να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια κρίση της αντίστασης σε αυτά, (όλο το άρθρο)

Υπάρχουν τρεις κύριοι τύποι επιπεφυκίτιδας: η ιογενής, η βακτηριακή και η αλλεργική (όλο το άρθρο)

Για ελλείψεις εμβολίων κάνει λόγο το προεδρείο του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας (όλο το άρθρο)

H πόλη της Μεταμόρφωσης υποδέχθηκε τη φλόγα της Αγάπης στα πλαίσια της 15ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών (όλο το άρθρο)

Η αιμοδοσία έγινε την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 1ου ορόφου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε. (όλο το άρθρο)

''Πολλοί από τους συναδέλφους επικουρικούς εντάχθηκαν στο ΕΣΠΑ εκ των υστέρων και εξαναγκάστηκαν από τις διοικήσεις των νοσοκομείων να υπογράψουν οι ίδιοι την αλλαγή της σύμβασής τους.''. (όλο το άρθρο)

Εκατοντάδες είναι οι πάροχοι από όλους του κλάδους υγείας που ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές με δικηγορικά γραφεία, προκειμένου να συντάξουν αγωγές (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος