υγεία

Τα ανθρώπινα συναισθήματα σχηματίζουν τον κόσμο γύρω μας. Όχι μόνο την αντίληψη του κόσμου, αλλά την πραγματικότητα, σύμφωνα με έρευνα που συνδυάζει τρια πειράματα. (όλο το άρθρο)


Η έρευνα δεν ανακάλυψε σχέση μεταξύ της πιθανότητας φτωχού ύπνου πριν την εμμηνόπαυση, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτήν (όλο το άρθρο)

Η βράβευση αφορά την εισαγωγή καινοτόμου θεραπείας για το Πολλαπλούν Μυέλωμα στην ελληνική αγορά (όλο το άρθρο)

Ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εξέτασης για παράγοντες κινδύνου σε μικρότερη ηλικία, αναφέρουν ερευνητές του Cedars-Sinai Medical Center στο Λος ‘Αντζελες (όλο το άρθρο)

Μελέτη έδειξε ότι άνθρωποι που έπιναν περίπου 2 ποτήρια κρασί την ημέρα είχαν 18% λιγότερες πιθανότητες πρόωρου θανάτου σε σχέση με όσους απείχαν (όλο το άρθρο)

"Καλό θα ήταν να επικρατήσει η απαιτούμενη ψυχραιμία και σοβαρότητα, έως ότου η δικαιοσύνη ολοκληρώσει το έργο της και να μην σπιλώνονται αδίκως αθώοι άνθρωποι", αναφέρει ο αναπληρωτής κοσμήτορας της ΕΣΔΥ (όλο το άρθρο)

«Φεύγοντας καταστρέφουν τις γέφυρες και ναρκοθετούν τον τόπο», το σχόλιο για την κυβέρνηση. «Αντιποιείται εισαγγελικά και δικαστικά καθήκοντα», καταγγέλλει. (όλο το άρθρο)

Σε ετήσια βάση, εκτιμάται ότι τα γενόσημα φθάνουν τα 110 εκατ. τεμάχια, επί των συνολικών τεμαχίων που διακινούνται. (όλο το άρθρο)

Σε ορισμένους μπορεί να πλήξει σοβαρά την ποιότητα της ζωής, ενώ απαιτεί συνεχή και προσεκτική φροντίδα (όλο το άρθρο)

Από το τέλος του 2017 έως τα μέσα Φεβρουαρίου, έχουν καταγραφεί στην Ελλάδα 666 νέα κρούσματα, φτάνοντας συνολικά τα 1.588 από 922. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος