υγεία

ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ Η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει κάπως στη μείωση των χρόνιων πόνων της μέσης και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.  Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)


ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥΤο καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και στην προσπάθεια σου να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου, έχεις αποφασίσει να δοκιμάσεις και γιατί όχι να υιοθετήσεις μια διαφορετική διατροφική φιλοσοφία, αυτήν των βίγκαν. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΠόσοι από εσάς δεν έχετε ζεστάνει ξανά το ρύζι που σας είχε απομείνει από το μεσημέρι για να το φάτε το βράδυ ή ακόμα και την επόμενη μέρα. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι. (όλο το άρθρο)

ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝΜπορεί να είμαστε μόνο στο Μάρτιο αλλά ο ήλιος έχει βγάλει τα δόντια του για τα καλά και, παρότι το κρύο ξεγελά, καίει και κάνει ζημιές. Ζημιές στο πρόσωπο, στα χέρια και σε όποιο άλλο σημείο του σώματος είναι εκτεθειμένο αυτό την εποχή Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΚΟΙΛΙΑ ΤΕΛΟΣ!Ένα από τα συνηθέστερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι η ενοχλητική «κοιλίτσα» που όποια προσπάθεια κι αν κάνουν δεν εξαφανίζεται με τίποτα. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΡΙΑΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ Επιστήμονες στις ΗΠΑ ανέπτυξαν ένα πρόγραμμα υπολογιστή που, αναλύοντας δείγμα αίματος από έναν ασθενή, μπορεί να διαγνώσει όχι μόνο αν υπάρχει καρκίνος, αλλά και σε ποια περιοχή του σώματος έχει αναπτυχθεί. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος