υγεία

ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ Οι άνθρωποι που μασάνε αργά το φαγητό τους όταν τρώνε, έχουν μικρότερες πιθανότητες να παχύνουν και να αναπτύξουν μεταβολικό σύνδρομο, σύμφωνα με μια νέα ιαπωνική επιστημονική μελέτη. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)


CHEER UP!Πολλά είναι αυτά που καταφέρνουν να μας χαλάσουν τη διάθεση- αν και δεν θα έπρεπε.Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤE ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΗ ζωή είναι ένα ταξίδι υγείας με τα σκαμπανεβάσματα και τις προκλήσεις της. Αυτές μπορεί να είναι μικρές ή μεγάλες, προσωρινές ή μόνιμες και μπορεί να επηρεάσουν τους πάντες, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους. (όλο το άρθρο)

ΜΙΛΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ Σ. ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΣΣημαντικές εξελίξεις στην αντιμετώπιση της κήλης του κοιλιακού τοιχώματος έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια. (όλο το άρθρο)

ΑΠΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣΕσύ πόσες δίαιτες έχεις δοκιμάσει τα τελευταία χρόνια; Και ποιες από αυτές ήταν, τελικά, αποτελεσματικές; Κατηγορία: Υγεία (όλο το άρθρο)

10 ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝΤουλάχιστον 1,8 εκατομμύρια παιδιά και νέοι, ηλικίας 10 έως 24 ετών, παθαίνουν φυματίωση κάθε χρόνο, σύμφωνα με νέα επιστημονική μελέτη, με τη συμμετοχή και ενός Έλληνα επιστήμονα, του επιδημιολόγου Χαράλαμπου Σισμανίδη, του ΠΟΥ. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος