υγεία

ΕΚΤΕΝΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖΕκτενές ρεπορτάζ για το σαφράν δημοσιεύει το BΒC.com, θέλοντας να αναδείξει ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει τα τελευταία χρόνια. (όλο το άρθρο)


«ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΜΑΣΤΙΓΑ»Όλο και περισσότερες έρευνες δείχνουν πως όσοι ζουν ολομόναχοι, δίχως να έχουν κάποιον να μιλήσουν και να μοιραστούν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους, παρουσιάζουν σταδιακή φθορά της ψυχοσωματικής υγείας τους. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΕΥΚΟΛΑ ΤΡΙΚΠολλές φορές που χτυπάμε ή γρατζουνιζόμαστε, το δέρμα μας μαυρίζει ή παίρνει ένα μωβ χρώμα.  Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΣΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑΤο ότι η άνευ μέτρου κατανάλωση ζάχαρης κάνει κακό στην υγεία, είναι γνωστό. Μεγάλες αλυσίδες σουπερμάρκετ στη Γερμανία προσπαθούν να μειώσουν την ποσότητα ζάχαρης στα προϊόντα που παράγουν οι ίδιες οι αλυσίδες. (όλο το άρθρο)

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣΕχετε την περιέργεια πώς σας βλέπει το νεογέννητο μωρό σας; Πάντως σας βλέπει εντελώς διαφορετικά απ΄αυτό που νομίζετε. Κατηγορία: Υγεία. (όλο το άρθρο)

ΒΑΛΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΑργά ή γρήγορα όλοι αρχίζουμε να είμαστε θύματα του χρόνου. Μεγαλώνουμε και γερνάμε. (όλο το άρθρο)

#SUMMERLOADINGΗ αλήθεια είναι σκληρή και την ξέρουμε. Η απώλεια βάρους δεν είναι εύκολη υπόθεση. (όλο το άρθρο)

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕΈχετε ακούσει για άτομα που κόβουν τη ζάχαρη για να κάνουν το δέρμα τους καλύτερο. Και ίσως να έχετε ακούσει ακόμη και τον όρο «gluten face», που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το πρησμένο ή κόκκινο δέρμα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος