τοπικά

Με επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση νέων ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ ΑΕΙ της ΚΝΕ στην Ξάνθη, το βράδυ του Σαββάτου στο Αναγνωστήριο (ΠΡΟΚΑΤ).συνέχεια. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Γενική Συνέλευση των Πρατηριούχων της Ξάνθης, παρουσία αντιπροσωπείας της ΠΟΠΕΚ Την Κυριακή 15/10/2017 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των Πρατηριούχων του Ν. Ξάνθης σε αίθουσα του εργατικού κέντρου της πόλης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το πρόγραμμα «Εκπαιδεύοντας το κοινό στο αρχαίο δράμα», που αφορά στη διενέργεια σύντομων βιωματικών θεατρικών εργαστηρίων και διαλέξεων πάνω σε κείμενα που θα ανεβούν την επόμενη χρονιά στην Επίδαυρο, θα πραγματοποιήσει το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Λυκείου Επιδαύρου (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών -Επιδαύρου, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων του Λυκείου Επιδαύρου (όλο το άρθρο)

τοπικά

Γιώργος Ασμάτογλου από την Ξάνθη: Στη γενική συνέλευση του Σωματείου Βενζινοπωλών στην Ξάνθη βρέθηκε την Κυριακή ο πρόεδρος της ΠΟΠΕΚ Γιώργος Ασμάτογλου. Μαζί του ήταν ο πρόεδρος της ΕΝΒΕΘ και γραμματέας της ΠΟΠΕΚ Σπύρος Μελίδης καθώς επίσης και ο τεχνικός σύμβουλος της ΠΟΠΕΚ κ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, επίσημο μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, συμμετείχε στο 1st Vourvoukeli Estate road race το μεσημέρι του Σαββάτου 14 του Οκτώβρη 2017 με τα παρακάτω αποτελέσματα.Κατηγορία ΕΦΗΒΩΝ:Γκουλιαμτζής Σίμος 1ηΘέση και ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟΚαλονικίδης Αναστάσιος 2η Θέση και ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟΚατηγορία ELITE:Κυριαζής Γιώργος 27η ΘέσηΣαββόπουλος Δημήτριος 28η ΘέσηΤσα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος