τοπικά

Τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν τα περιστατικά απίστευτης ταλαιπωρίας για επιβάτες της Ryan Air. Τελευταίο περιστατικό αυτό με τις πτήσεις της εταιρείας προς Θεσσαλονίκη. (όλο το άρθρο)


Για φαντάσου! Καλωσορίζει τον Μακεδόνα πρωθυπουργό. Ποιος; Η Μέρκελ! Και ποια είναι η Μέρκελ! Ποιος ήταν ο Χίτλερ όταν ματοκύλησε τον κόσμο και την χώρα του! Ένας παραοϊκός! Ποια είναι η Μέρκελ που μιλά για Μακεδονία! Μόλις και μετά βίας έκανε κυβέρνηση. (όλο το άρθρο)

Χοιρινό μπούτι ψητό Παίρνετε αλουμινόχαρτο, το βάζετε διπλό και στη μέση βάζετε το μπούτι περίπου 2,5 κιλά. Το χαράζετε σταυρωτά, στο χονδρότερο σημείο. (όλο το άρθρο)

Εσπερίδα για το τσουνατόλαδο διοργανώνει ο Δήμος Καντάνου – Σελίνου και η Ένωση Σελίνου την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου στη Παλαιόχωρα υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης. Στην ημερίδα θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων ο Δήμος Κισσάμου, ο Δήμος Πλατανιά, η Ένωση Ελαιουργών Νομού Χανίων, το Ελληνικό Παρατηρητήριο Οξειδωτικού στρες, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Εννιά Χωριά Α (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος