τοπικά

Τον τελευταίο καιρό πυκνώνουν τα περιστατικά απίστευτης ταλαιπωρίας για επιβάτες της Ryan Air. Τελευταίο περιστατικό αυτό με τις πτήσεις της εταιρείας προς Θεσσαλονίκη. (όλο το άρθρο)


Συγκίνησε η αναγγελία του θανάτου του Μαθιού Χαραλαμπάκη, για χρόνια εμπόρου ηλεκτρονικών ειδών στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, ανθρώπου με έντονη ενεργοποίηση στα κοινά και ένας από τους πρώτους συνεργάτες της Κρητικής Τηλεόρασης 1 και του KPHTH FM 1015. Το ακέραιο του χαρακτήρα του, το χαμόγελο και η ζεστασιά του, είναι αυτό που λείπει στις μέρες μας και που ζέσταινε όχι μόνο τη σύντροφό του αλλά κ (όλο το άρθρο)

Η παραγωγή ενέργειας από την παλίρροια αποτελεί ένα από τα «δισκοπότηρα» της επιστήμης, αλλά και των κυβερνήσεων. Όχι, αναγκαστικά, για τους ίδιους λόγους, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία. (όλο το άρθρο)

Νέα επιστημονική έρευνα αποκαλύπτει ότι η στάθμη των ωκεανών της Γης αυξάνεται σχεδόν τρεις φορές γρηγορότερα από ό,τι κατά το μεγαλύτερο μέρος του 20ού αιώνα. Πριν από το 1990, η στάθμη αυξανόταν κατά περίπου 1,1 χιλιοστά ετησίως ανά δεκαετία. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος