τοπικά

Με πολλές και διαφορετικές παράλληλες εκδηλώσεις πλαισιώνεται το πρόγραμμα των Γιορτών Ρόκκας, που ξεκινούν την Δευτέρα 24 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 7 Αυγούστου. Αστροπαρατήρηση, εκπαιδευτικά εργαστήρια λιθοξόων και κοσμήματος,  εργαστήριο αρχαιολογίας και τέχνης, εργαστήρια εικαστικών για παιδιά, ξεναγήσεις στα χωριά και τη γύρω περιοχή, αλλά και έκθεση με τοπικά προϊόντα, θα ψυχαγωγήσουν (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου συνεχίστηκαν την Πέμπτη 17 Αυγούστου οι «Γιορτές Αγίου Κοσμά Αιτωλού» στον Δήμο Θέρμου, με το πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας των εκδηλώσεων. Στις 19. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Conde Nast Traveler δημοσίευσε τη λίστα με τα καλύτερα μέρη για να τα ταξιδέψετε το 2017 (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μετά τη διαδικασία κατάθεσης των μηχανογραφικών 2017 με τις επιλογές για την εισαγωγή στις σχολές και τα τμήματα της Τριτοβάθμιας, οι υποψήφιοι αναμένουν την ανακοίνωση […] (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αγόριανης πιστός κάθε χρόνο στο ραντεβού που δίνει στη βόρεια πλευρά του δήμου μας, έχει και φέτος να παρουσιάσει ενδιαφέρουσες προτάσεις για την αυγουστιάτικες βραδιές μας. Ο νέος κόμβος στο δρόμο Σπάρτη –Λεύκτρο έχει κάνει πολύ εύκολη και ευχάριστη την πρόσβαση στο χωριό μας, μόλις σε 20 λεπτά από την Σπάρτη. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Νόμος 4469/2017 «Εξωδικαστικός μηχανισμός ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και άλλες διατάξεις» που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Ελληνικής Κυβέρνησης είχε ως αποτέλεσμα να ξεσηκώσει μία θύελλα ερωτημάτων και ενθουσιασμού από οφειλέτες αλλά και πιστωτές καθώς υπόσχεται πως φέρνει την δίκαιη λύση και στα δύο στρατόπεδα. Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4469/2017 αυτό που επιδιώκεται είναι η ρύθμιση ΣΥΝΕΙΔ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ποινές - χάδια για τους εμπρηστές κατά συνείδηση και εξ αμελείας • Κομβικής σημασίας για την αντιμετώπιση της έξαρσης των πυρκαγιών, η αλλαγή του νομικού πλαισίου που «προστατεύει» τους υπαίτιους   Η εκδήλωση μεγάλου αριθμού πυρκαγιών, που ανάβουν μάλιστα σε περιοχές με παρόμοια γεωμορφολογικά χαρακτηριστικά τον τελευταίο μήνα έχει προβληματίσει έντονα τους επιτελείς της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος