τοπικά

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για όγδοη συνεχόμενη χρονιά τον 8ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος ‘Σαμαριά’ (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017. Ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων με το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός, με μεγάλη καθημερινή επισκεψημότητα, θα φιλοξενήσει πάλι την διοργάνωση αυτή. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Με θρησκευτική κατάνυξη και συγκίνηση τα Χανιά ετοιμάζονται να υποδεχτούν την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου που θα εκτεθεί για προσκύνημα  στον Ιερό Ναό του Αγίου Χριστοφόρου στον Καλυκά. Το άφθαρτο χέρι θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό για προσκύνημα μέχρι και την Κυριακή 2 Απριλίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Γιώργος Τζαβέλλας είναι ο ένας παίκτης που θα λείψει στο παιχνίδι κόντρα στην Βοσνία, στη Ζένιτσα, λόγω καρτών (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε ένα συμβάν που είχε γίνει πέσρι κατά τη διάρκεια της κατάθεσης στεφάνου στο Μνημείο Πεσόντων και το οποίο έγινε ξανά φέτος, αναφέρεται ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντώνης Ζερβός. Μάλιστα, το γεγονός δηλαδή ότι δηλαδή πέρσι κατέθεσε στεφάνι μετά τους τους εκπροσώπους των κομμάτων και τον ανώτερο Διοικητή Φρουράς Λασιθίου, τον ανάγκασε φέτος να μην καταθέσει στεφάνι και καλεί “τους αρμόδιους να πάρ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος