τοπικά

Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό ηλικιωμένου σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 19:30 στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Τις τελευταίες ημέρες φήμες θέλουν τη Χριστίνα Κολέτσα και τον Κωνσταντίνο Οροκλό - οι οποίοι γνωρίστηκαν στο Nomads (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:  Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων προεργασιών, η Μ.Α. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Λαογραφικός Όμιλος της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) διοργανώνει και φέτος τον μεγάλο ετήσιο χορό του με ζωντανή παραδοσιακή μουσική και χορούς της πατρίδας μας . Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στις παράλληλες δραστηριότητες του Ομίλου, ενώ εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί θεσμό για τα πολιτισμικά δρώμενα της πόλης μας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Παραμένει στη θέση του ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, σύμφωνα με απόφαση του ΚΥΣΕΑ, το όποιο συνεδρίασε τη Δευτέρα, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος