τοπικά

Συνεχίζει την κοινωνική πολιτική της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, “έχοντας θέσει στο επίκεντρό της τη δημιουργία ενός δικτύου προστασίας μέσα από συγκεκριμένες δράσεις και δομές, […] (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Στο καίριο θέμα της αξιολόγησης στο Δημόσιο, αναφέρθηκε με δήλωσή του, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πολιτικής προστασίας κηρύχθηκε η Ζάκυνθος, με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη, για την αντιμετώπιση των καταστροφικών δασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στις 12 και 13-08-2017. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  Στις 10:00, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα πετάξει με ελικόπτερο πάνω από τις περιοχές της Ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν από την πυρκαγιά. Στη συνέχεια, θα επισκεφθεί τους πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τους βαθύτερους λόγους της ριζοσπαστικοποίησης των μουσουλμανικών - κατά τα φαινόμενα—στοιχείων, που μάλιστα αποτελούν τμήμα των δυτικών κοινωνιών, πασχίζουν να θίξουν δύο από τους προβεβλημένους πολιτικούς αναλυτές της καταλανικής El Periodico de Catalunya. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Η Δημοκρατία του Ανθρωπισμού και της Δικαιοσύνης έχει ανάγκη αδιάλειπτης και ανυποχώρητης υπεράσπισης, καθώς οι κίνδυνοι δεν έχουν περάσει», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από το Κομμένο της Άρτας όπου παρέστη στο ετήσιο μνημόσυνο για τα 317 θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, τα ξημερώματα της 16ης Αυγούστου 1943.Ταυτόχρονα έστειλε μήνυμα πως οι πολιτικές ακραίας λιτότητας (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος