τοπικά

Στη δύσκολη έδρα του Ηρακλή δοκιμάζεται αύριο Σάββατο ο Αίολος Αστακού και ο Νίκος Κακλαμάνος σχολίασε το ματς που θα λάβει χώρα στο Ιβανώφειο, μιλώντας […] (όλο το άρθρο)


Δεν ήταν λίγες και την φετινή Καθαρά Δευτέρα οι οικογένειες που επέλεξαν την "άπλα" του παλιού πολιτικού αεροδρομίου στο Δοκίμι του Αγρινίου (όλο το άρθρο)

Παραδοσιακά και με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στην Φλωριάδα ορεινού Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας. Η γιορτή συνδιοργανώθηκε από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Φλωριάδας και Χρυσοπηγής - Ελαιοφύτου ορεινού Βάλτου. (όλο το άρθρο)

Αναβίωσε και φέτος το έθιμο του "Αχυρένιου Γληγοράκη", όπως κάθε Καθαρά Δευτέρα στην πόλη της Βόνιτσας. Είναι μια νότα παράδοσης που καταφέρνει συνδυάζοντας σάτιρα και διασκέδαση να προσφέρει κάθε φορά ξεχωριστές στιγμές στους επισκέπτες και τους ντόπιους. (όλο το άρθρο)

Δημοσιοποιήθηκε η απόφαση παράτασης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στον Αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας οδού, για την κατασκευή των Σ.Ε. (όλο το άρθρο)

Ακόμη και απέναντι στην Πάτρα που έχουν το κοπιράιτ του καρναβαλιού έχουν να το λένε: τόσα μαζεμένα καρναβάλια όπως όλα τούτα από δω μεριά στο Αυλάκι, δεν βρίσκεις πουθενά (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος