τοπικά

Παράταση τουλάχιστον δυο μηνών για την υποβολή των ηλεκτρονικών δηλώσεων πόθεν έσχες, αναμένεται να δοθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή […] (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε δηλώσεις σε κανάλι της Βραζιλίας και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να αναλάμβανε κάποτε την «Σελεσάο». «Το να προπονήσεις την εθνική ομάδα θα πρέπει να είναι πιο δύσκολο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την ίδρυση κόμματος με το όνομα «Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος» ανακοίνωσε ο ευρωβουλευτής, καθηγητής Νότης Μαριάς, σε δηλώσεις του έξω από τον Άρειο Πάγο, μετά την κατάθεση, χθες, της σχετικής ιδρυτικής δήλωσης του κόμματος στο ανώτατο δικαστήριο. «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας προχωρήσαμε σήμερα στην ίδρυση πολιτικού κόμματος με το όνομα “Ελλάδα- Ο Άλλος Δρόμος”. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Περιστοιχισμένη από τις 12 από τις 13 τιμηθείσες με το Διεθνές Βραβείο για τις Γενναίες Γυναίκες, η Μελάνια Τραμπ κατήγγειλε τις αδικίες και τις ανισότητες, σε μια ομιλία που έμοιαζε ορισμένες στιγμές να έρχεται σε αντίθεση με τις δηλώσεις του συζύγου της για τη μετανάστευση (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την έντονη αντίδραση των ειδεικευόμενων γιατρών του Βενιζελείου νοσοκομείου, προκάλεσαν οι δηλώσεις του Προέδρου ΚΕΣΥ Κώστα Μάρκου για ειδικευόμενους "εκπαιδευόμενους και όχι εργαζόμενους" καθώς και για τις προτάσεις για την αξιολόγηση-εξέταση των ειδικευομένων.  Με ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων, κάνουν λόγο για εξαντλητικά ωράρια - άυπνοι 32 ώρες μετά από 24ωρη γενική εφημερία- αναφ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος