τοπικά

Αναρτήθηκαν χθες το πρωί στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας, για 4.000 θέσεις εργασίας, καθώς και ο Πίνακας Αποκλειομένων στο πλαίσιο του ανωτέρου Προγράμματος. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ξεκίνησε από σήμερα σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη τρίτη φάση της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ στους δήμους όλης της χώρας για 24.251 ανέργους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Ίλμα Γκορ προκάλεσε διένεξη στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, με έναν πίνακά της που τον εμφάνιζε γυμνό. Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με μία καλλιτεχνική κολεκτίβα για να δημιουργήσει μία τοιχογραφία χρησιμοποιώντας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σήμερα ξεκινάνε οι αιτήσεις για τα νέα κοινωφελή προγράμματα του ΟΑΕΔ. Η δράση στοχεύει διττά αφενός στην άμεση αντιμετώπιση της ανεργίας […] Πηγή: KavalaPress . (όλο το άρθρο)

τοπικά

- Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής αιτήσεων- Ανοίγουν 24.251 σε 274 Δήμους της χώρας- Δείτε τις θέσεις ανά Δήμο- Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για την πρόσληψηΗ διαδικασία ξεκινάει σήμερα από τις 10:00 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Χάκερ κατάφερε να δημοσιοποιήσει, μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter του Ντόναλντ Τραμπ, ένα τραγούδι που εμφανίζει τον πρόεδρο των ΗΠΑ να εκθειάζει τα κάλλη εκδιδομένων Ρωσίδων (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από σήμερα και για 10 ημέρες, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Χωρίς ιδιαίτερη δημοσιότητα τις προηγούμενες ημέρες, αφού οι πολίτες των Ιωαννίνων δεν το γνώριζαν ως πολιτικό γεγονός, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 2ης Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, τις οποίες παρακολούθησε εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής ο Μ. Θεοφυλάτος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από τα τέσσερα παιδιά, τα τρια ανήκουν στον πατέρα, ενώ το πιο μικρό, το κοριτσάκι των 4 μηνών είναι αγνώστου πατρός Νέα στοιχεία για την υπόθεση των παιδιών που βρέθηκαν παρατημένα από τη μητέρα τους, στην Πάτρα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας ακόμη ένα σκοτεινό μυστικό της 20χρονης μητέρας από την Αλβανία. Τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις DNA, που όλοι περίμεναν και βρίσκοντα (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αναφορικά με το σοβαρό πρόβλημα που αποκαλύφθηκε σχετικά με τη λειτουργία του Βιολογικού, η παράταξη «Επιλογή Ευθύνης – Πάμε Μπροστά» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Τα νέα, ιδιαίτερα επιβαρυντικά στοιχεία που είδαν, σήμερα, το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την απόδοση του Βιολογικού, επιβεβαιώνουν, δυστυχώς, την έντονη ανησυχία που έχουμε εκφράσει επανειλημμένως για τη συνεχή απαξίωση [̷ (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος