τοπικά

Ανακοίνωση αναφορικά με τις ζημιές που υπέστει ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κλάδος εξαιτίας του χιονιά που έπληξε την Κρήτη, εξέδωσε η ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Τον κόμβο της Ιονίας Οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην θέση Άγιος Δημήτριος, έχουν κλείσει από χθες το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Άρτας. Στο μπλόκο έχουν παρατάξει τα τρακτέρ και αγρότες από το Κομπότι, που συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Άρτας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΜΠΛΟΚΟ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΥΡΟ Τον κόμβο της Ιονίας Οδού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη θέση Αγιος Δημήτριος, έχουν κλείσει από το μεσημέρι της Δευτέρας αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρτας.  Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Απόφαση για καθημερινές κινητοποιήσεις και δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, πήραν τα μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣΤο απόγευμα της Τρίτης (24/1) οι αγρότες έκλεισαν τον δρόμο στη ΝΕΟ Πατρών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, σε ένδειξη σύγκρουσης με την ισχύουσα κυβερνητική πολιτική. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Έκλεισε λίγο μετά τις 17:45 η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, εξ αιτίας αγροτικής κινητοποίησης.   Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες, μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου, θα παραμένουν στο μπλόκο για περίπου δύο ώρες. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αλλάζει η ημερομηνία έναρξης των Αγροτικών κινητοποιήσεων – Στον κόμβο του Θουρείου θα στηθεί το “μπλόκο” Σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε στην Ορεστιάδα στις 20/1/2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε, παίρνοντας υπόψη τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο νομό μας και ιδιαίτερα στο Βόρειο Έβρο, να προχωρήσει στο στήσιμο του Μπλόκου στο Βόρειο .. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Απόφαση για καθημερινές κινητοποιήσεις και δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών-Κορίνθου στο ύψος του Αιγίου, πήραν τα μέλη του αγροτικού (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τον κόμβο της Ιονίας Οδού, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στη θέση Άγιος Δημήτριος, έχουν κλείσει από χθες το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Άρτας. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τρακτέρ της περιοχής της Αγιάς έχουν παραταχθεί από το μεσημέρι στο Γερακάρι της Λάρισας. Τα τρακτέρ στήθηκαν στην άκρη του δρόμου, όπου και παραμένουν, ενώ σύμφωνα με τον σχεδιασμό τους, οι αγρότες δεν πρόκειται να μεταβούν στο κόμβο της Νίκαιας την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Παραμένουν τα τρακτέρ στον κόμβο του Αγίου Δημητρίου, στην Ιονία Οδό. Μπλόκο αγροτών και στο ύψος του Αιγίου και του Λούρου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συζητήσεις, γενικές συνελεύσεις, ζυμώσεις είναι τα "συστατικά" που συνθέτουν την κατάσταση που επικρατεί αυτήν την ώρα στον πρωτογενή τομέα, ενόψει των.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΠΡΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣΣυζητήσεις, γενικές συνελεύσεις, ζυμώσεις είναι τα «συστατικά» που συνθέτουν την κατάσταση που επικρατεί αυτή την ώρα στον πρωτογενή τομέα, ενόψει των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγελθεί. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Έκλεισε λίγο μετά τις 17:45 η νέα εθνική οδός Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου, εξ αιτίας αγροτικής κινητοποίησης (όλο το άρθρο)

τοπικά

Για την αντιμετώπιση των εκτεταμένων ζημιών που προέκυψαν από τους πρόσφατους ισχυρούς παγετούς, με διάρκεια απασχόλησης έως 8 μήνες Ο ΕΛ.Γ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κάλεσμα του Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του πρωτογενούς τομέα σε επίπεδο Ν. Λασιθίου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΠΑΡΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ   Οι Σύλλογοι Γυναικών Καρδίτσας, Καλλιθήρου (Σέκλιζας), και η Ομάδα Γυναικών Ταμασίου Καρδίτσας, μέλη της ΟΓΕ, συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των μικρομεσαίων αγροτών, που ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής των Μπλόκων, ετοιμάζονται να βγουν ξανά στους δρόμους, στ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την επιστροφή στην κανονικότητα σηματοδότησε αυτήν την εβδομάδα ο έλεγχος και η αντιμετώπιση του 80% περίπου των ζημιών που άφησε πίσω της η επέλαση της Αριάδνης στον Δήμο Καβάλας. Με την αντικατάσταση μέχρι την περασμένη Παρασκευή περισσότερων από 600 υδρόμετρα που έσπασαν λόγω της παγοπληξίας, την αντιμετώπιση περισσότερων από 400 περιστατικά σε όλο το μήκος […]. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι ζημιές προκλήθηκαν κατά το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου και ο Δήμαρχος Ορεστιάδος ζητά άμεση στήριξη από το Υπουργείο Εσωτερικών Στο ποσό των 285.000 χιλιάδων ευρώ, εκτιμά ο δήμος Ορεστιάδας ότι ανέρχεται το κόστος των ζημιών που προκλήθηκαν από τα μέχρι τώρα έντονα καιρικά φαινόμενα κατά το πρώτο 20ήμερο του Ιανουαρίου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σε δίωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης θα προχωρήσουν σήμερα οι αγρότες του Τυρνάβου που έχουν παρατάξει τα τρακτέρ στη διασταύρωση με το Αργυροπούλι. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οργανώνονται σιγά σιγά στη διασταύρωση της Νάουσας οι διαμαρτυρόμενοι παραγωγοί του αγροτικού συλλόγου ΄Μαρίνος Αντύπας΄. Λιγότεροι τη Δευτέρα, πρώτη μέρα της κινητοποίησης, περισσότεροι την Τρίτη, ακόμη πιο πολλοί -ελπίζουν οι ίδιοι- τις επόμενες μέρες. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι αγρότες όλης της χώρας, με απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων τους, έχουν βγει στον αγώνα και ήδη ξεκίνησε η γνωστή προσπάθεια «κοινωνικού αυτοματισμού» από την κυβέρνηση, τη μεγαλοεργοδοσία και τους ανθρώπους τους. Η γνωστή προσπάθεια συκοφάντησης όποιου κλάδου σηκώνει κεφάλι. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ  Από στυλό μέχρι μικροτσίπ θα μπορούν να προμηθεύουν το CERN ελληνικές επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε μια χρονική συγκυρία ιδιαίτερα ευνοϊκή για μια τέτοια δυνατότητα καθώς τα συστήματα του μεγαλύτερου επιστημονικού πειράματος του κόσμου στην Ελβετία, βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε φάση αναβάθμισης. Η δυνατότητα συμμετοχής επιχειρήσεων όλων των κλάδων της Κεντρικής Μ (όλο το άρθρο)

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος