τοπικά

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων, της πολιτικής αλλά και των τοπικών αρχών και φορέων απ΄ όλη την Κρήτη, βρίσκονται στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου, όπου έχει τεθεί σε δημόσιο προσκύνημα η σορός του υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, που βρήκε τον θάνατο από την (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Αερογέφυρα ζωής για ένα νεογνό έγινε στην Κρήτη. Πρόκειται για ένα νεογνό μόλις δυο ημερών το. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣΈνοχος κρίθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου, ένας γιατρός του Βενιζελείου Νοσοκομείου, με την κατηγορία της σωματικής βλάβης από αμέλεια σε βάρος φοιτήτριας. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αντιμέτωποι με έναν πρώην αξιωματικό της CIA, οι ομοσπονδιακοί πράκτορες πήραν ένα υπολογισμένο ρίσκο  το 2013. Δεν τον πίεσαν για τις απόρρητες. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Eξακόσιες εννέα κλήσεις, συνολικά, δέχθηκε η Πυροσβεστική, το τελευταίο 24ωρο, από όλη την Ελλάδα, λόγω της κακοκαιρίας, για κοπές δένδρων και απομακρύνσεις αντικειμένων. Οι 134 ήταν από την Αττική και οι 100 από την Κρήτη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΤΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣτην επιστήμη της, την οινολογία, διακρίθηκε η 24χρονη Ηλιάνα Μαλίχιν, κάνοντας περήφανη όλη την Κρήτη!  Κατηγορία: Ελλάδα (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος