τοπικά

Η ομαλή αλλά και αναβαθμισμένη λειτουργία του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης κρίνεται επιβεβλημένη, τονίζει σε δήλωση του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης σε δήλωση του αναφέρει: . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Φυσικά και τα διάσημα αγόρια του Χόλιγουντ προκαλούν παραλήρημα στο πέρασμά τους με μούσια ή χωρίς, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ορισμένοι από τους πιο διάσημους σταρ είναια γνώριστοι με μούσια και μάλιστα είναι ακόμη πιο όμορφοι (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Διαταγή με την οποία απαγορεύει τη λειτουργία του ταξιδιωτικού site, Booking.com, το οποίο έχει ως έδρα την Ολλανδία, εξέδωσε δικαστήριο στην Τουρκία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σύμφωνα με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στην τελική ευθεία βρίσκεται και η διαδικασία για το σύστημα G-Bass   Με πολύ μεγάλη καθυστέρηση και μετά από πολλά εμπόδια, τα οποία σταδιακά φαίνεται πως έχουν ξεπεραστεί, φαίνεται πως θα λειτουργήσει τελικά ο νέος πύργος ελέγχου του αεροδρομίου Ιωαννίνων. Αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις δηλώσεις του Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αερ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το ποσοστό αποδοχής του προεδρικού έργου του Ντόναλντ Τραμπ έπεσε σε νέο ιστορικό χαμηλό (35%), όπως προκύπτει από δημοσκόπηση του ινστιτούτου Gallup (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το 80% των Αμερικανών θεωρεί ότι τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις είτε συστηματικά είτε σποραδικά, ενώ πάνω από το 60% πιστεύει ότι και τα παραδοσικά μμε λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, όπως αποκαλύπτει νέα δημοσκόπηση (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο Κωστής Μαραβέγιας, μετά την πανηγυρική λήξη του Voice, παρουσιάζει τους τέσσερις φιναλίστ της ομάδας του, Γιάννη Μαργάρη, Κασσιανή Λειψάκη, Νικολέττα Μηλιώνη, και Άκη Κακαγή, σε ένα live στον Σταυρό του Νότου (όλο το άρθρο)

τοπικά

Για την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για τον Αυτισμό   Από το 2008, η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών καθιέρωσε τη 2α Απριλίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Για να επιστήσουν την προσοχή στη νύχτα της 2ας Απριλίου πόλεις σε όλο τον κόσμο φωτίζουν με μπλε, το χρώμα του αυτισμού, κτίρια και ιστορικά μνημεία. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΙΧΩΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΤο Νομοσχέδιο της Μεγάλης Ανάκλησης θα επιφέρει 800 με 1000 νέους νόμους στο συνταγματικό δίκαιο της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίοι θα περάσουν μέσω ενός νομικού οργάνου που λειτουργεί σαν αυτόματος νομοθετικός μηχανισμός και επιτρέπει στους νόμους να εγκρίνονται δίχως κοινοβουλευτική ψήφιση. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

τοπικά

  Η Αίθουσα άνοιξε χθες τις πύλες της με στόχο να επιτελέσει έναν αξιοσημείωτο ρόλο για την ανάδειξη, την προβολή και εμμέσως για τη διάσωση της γνωστής γιαννιώτικης τέχνης   «Σάρκα και οστά» πήρε και επίσημα από χθες το όνειρο των ασημουργών των Ιωαννίνων, καθώς εγκαινιάστηκε η Διαδραστική Αίθουσα που βρίσκεται στο ΚΕΠΑΒΙ. Με τη λειτουργία της η αίθουσα αναμένεται να συμβάλλει τα μέγιστα στην ανά (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος