τοπικά

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει στις 23 Μαΐου 2017 στα Χανιά, το σεμινάριο «Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Υπηρεσιών και Επιχειρηματικά Οφέλη». Σκοπός του προγράμματος είναι, μέσα από παρουσιάσεις, παραδείγματα και βιωματικές δραστηριότητες, ο αγρότης-επιχειρηματίας να ενημερωθεί για νέες  καλλιεργητικές μεθόδους που οδηγούν στην π (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Αναστέλλουν από σήμερα τη χορήγηση όλων των ιατροτεχνολογικών προϊόντων οι φαρμακοποιοί, εκτός των αναλωσίμων σακχαρώδη διαβήτη, εξαιτίας της (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Χρήστος Πολίτης γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τη θρυλική σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου. Για 14 ολόκληρα χρόνια υποδυόταν τον εκατομμυριούχο επιχειρηματία Γιάγκο Δράκο αλλά μετά την αυλαία της σειράς απέχει από την υποκριτική αλλά και από τη δημοσιότητα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Αναστέλλουν από τη Δευτέρα τη χορήγηση όλων των ιατροτεχνολογικών προϊόντων οι φαρμακοποιοί, εκτός των αναλωσίμων σακχαρώδη διαβήτη, εξαιτίας της μη λειτουργίας της εφαρμογής του e-dapy. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

H πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θωμά Κούτερη που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας.  Ο Θωμάς Κούτερης υπηρέτησε ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας για αρκετά χρόνια, υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο όχι μόνο της Βέροιας αλλά και όλου του Νομού, εργάστηκ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Στα χέρια μιας χούφτας εταιρειών συγκεντρώνεται πλέον η παγκόσμια παραγωγή γεωργικών προϊόντων διατροφής, με ανυπολόγιστες συνέπειες για δισεκατομμύρια μικροκαλλιεργητές και καταναλωτές σε όλο τον πλανήτη. Διεθνής μελέτη εμπειρογνωμόνων βιώσιμων συστημάτων διατροφής IPES κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Την Κυριακή 22 Οκτωβρίου οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Περιβαλλοντικού Μορφωτικού Συλλόγου Σκήτης Αγιάς  συμμετείχαν στις εκδηλώσεις για το κάστανο και τα τοπικά προϊόντα. Μοίρασαν παραδοσιακούς σπόρους που καλλιέργησαν  και συνέλεξαν και μοιράστηκαν με τους ενδιαφερόμενους την εμπειρία τους πάνω στην καλλιέργειά τους. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος