τοπικά

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει στις 23 Μαΐου 2017 στα Χανιά, το σεμινάριο «Πιστοποίηση Αγροτικών Προϊόντων - Υπηρεσιών και Επιχειρηματικά Οφέλη». Σκοπός του προγράμματος είναι, μέσα από παρουσιάσεις, παραδείγματα και βιωματικές δραστηριότητες, ο αγρότης-επιχειρηματίας να ενημερωθεί για νέες  καλλιεργητικές μεθόδους που οδηγούν στην π (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το μήνυμα που πέρασε η διοίκηση της γερμανικής EDEKA βγάζοντας όλα τα ελληνικά και διεθνή προϊόντα από τα ράφια σούπερ μάρκετ της στο Αμβούργο (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η μοναδικότητα της ηπειρωτικής φύσης και της βιοποικιλότητας, το συγκριτικό πλεονέκτημα των προϊόντων της ηπειρωτικής κτηνοτροφίας - Θέσεις, προτάσεις και προβληματισμοί για το μέλλον της κτηνοτροφίας κατατέθηκαν στην ημερίδα στα Πράμαντα   Με επιστημονικό τρόπο, μελέτες και ακαδημαϊκές έρευνες επιβεβαιώνεται η δυναμική των αγροτικών προϊόντων της ηπειρωτικής κτηνοτροφίας, λόγω της μοναδικής βιοπ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το κινεζικό Τάι Τσι Τσουάν είναι κάτι περισσότερο από μια μέθοδος αυτοάμυνας. Συμβάλλει στην υγιή ζωή, σύμφωνα με τον περουβιανό Χουάν Βάσκες, ένθερμο υποστηρικτή των πολεμικών τεχνών. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το 70% της συνολικής επιδότησης (ήτοι 25,5 εκατ. ευρώ) που δικαιούται καθένας από του 2. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Έως 50.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν από πρόγραμμα του ΕΣΠΑ πτυχιούχοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που καταπιάνονται με αγροτικές δραστηριότητες και επιθυμούν είτε να «στήσουν» είτε να οργανώσουν υφιστάμενη επιχείρηση συναφή με τις σπουδές τους. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος