τοπικά

Ο Ψευδομουφτής Ξάνθης καταδικάσθηκε στην Θεσ/νίκη για αντιποίηση Αρχής – Με τριετή αναστολή η ποινή που επιβλήθηκε Ο Αχμέτ Μετέ που ισχυρίζεται ότι είναι ο «εκλεγμένος μουφτής» της Ξάνθης, καταδικάστηκε σε 7μηνη ποινή φυλάκισης για αντιποίηση αρχής επειδή ο ίδιος δεν επέτρεψε να ασκήσει τα καθήκοντα του ο νόμιμος Μουφτής Ξάνθης στην κηδεία που είχε .. (όλο το άρθρο)


Σε κατάσταση ευφορίας και αδημονίας βρίσκονται σήμερα οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Μερίσματος – Όμως πρέπει να γνωρίζουν και τα νέα σκληρά μέτρα, που μπαίνουν σε εφαρμογή από τον Ιανουάριο του 2018 Σε κατάσταση… “ευφορίας” βρίσκονται σήμερα οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Μερίσματος, που ανακοίνωσε σε διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας. (όλο το άρθρο)

Ο Καθηγητής Οφθαλμολογίας του Δημοκριτείου Παν/μίου Θράκης, κ. Βασίλειος Κοζομπόλης, εξηγεί τον τρόπο λειτουργίας του Βιονικού Φακού – Καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις – Συναρπαστικές οι δυνατότητες   Ο βιονικός φακός, που δημιούργησαν καναδοί επιστήμονες, αναμένεται να βάλει τέλος στα γυαλιά και τους φακούς επαφής. (όλο το άρθρο)

Θα αρχίσει να λειτουργεί από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο Οι μαθητές που φοιτούν στο Μουσικό Γυμνάσιο Αλεξανδρούπολης, από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έχουν την δυνατότητα να ακολουθούν και την λυκειακή εκπαίδευσή τους, καθώς θα ιδρυθεί η πρώτη τάξη του Λυκείου, στον ίδιο ακριβώς χώρο που στεγάζεται. Η διευθύντρια του Μουσικού Γυμνασίου, κα. (όλο το άρθρο)

Πέρασαν δέκα (10) χρόνια από τις πλημμύρες του 2007 στους οικισμούς Μάκρης-Δικέλλων-Μεσημβρίας, χωρίς να γίνει κανένα αντιπλημμυρικό έργο – Πρέπει να ληφθούν από τώρα, όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα Ήταν έξη (6) Αυγούστου 2007 όταν στην περιοχή μας και συγκεκριμένα στους οικισμούς Μάκρης- Δικέλλων- Μεσημβρίας και στην Παραλιακή τους ζώνη σημειώθηκε ισχυρή καταιγίδα, αντίστοιχης αυτής (όλο το άρθρο)

Νέα κριτήρια σχεδιάζει το Υπουργείο Οικονομικών – Τι πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές των πολυκατοικιών  Νέα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών. Για τη φετινή χρονιά αναμένονται αλλαγές στα εισοδηματικά, περιουσιακά και γεωγραφικά κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης. (όλο το άρθρο)

Το γνωστό σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα, δεν πρέπει να τεθεί ποτέ ξανά – Η Ελληνική κοινωνία υπέφερε πολύ από το κλίμα διχασμού, που καλλιεργήθηκε τα τελευταία χρόνια – Στην κάλπη θα αναμετρηθούν δυο κόσμοι  Το διχαστικό δίλημμα που έθεσε ο Αλέξης Τσίπρας τον Σεπτέμβριο ίου 2015, φωνάζοντας σε συγκέντρωσή του στην Καλαμάτα «ή τους τελειώνουμε .. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος