τοπικά

Ανησυχία στο Δήμο Ξάνθης… Απλήρωτοι ξανά οι συμβασιούχοι -Συνεχίζεται η «Οδύσσεια» των εργαζομένων   Δημήτρης Γαλανόπουλος: «Περιμένουμε την εγκριτική του ΑΣΕΠ για να στείλουμε τα εντάλματα πληρωμής. Δεν γνωρίζουμε εάν, […]. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο εξέφρασε σήμερα την ανησυχία του για την επίδοση του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εβραϊκές οργανώσεις στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ εξέφρασαν την ανησυχία τους μετά το ιστορικό αποτέλεσμα του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι σειρήνες της πολυπαθής πόλης του Μεξικού ήχησαν ξανά μετά από νέο ισχυρό σεισμό (όλο το άρθρο)

τοπικά

Θετικά μηνύματα για τους συμβασιούχους εργάτες στις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων του νομού Λάρισας, εξέπεμψε η συνάντηση του αρμόδιου Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου με τους εφτά δημάρχους του νομού. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H τεχνητή νοημοσύνη φαίνεται να είναι η αχίλλειος πτέρνα του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν ο οποίος εξέφρασε δημόσια την ανησυχία του ότι τα ρομπότ.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«ANAΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» Την ανησυχία του για την είσοδο του ακροδεξιού κόμματος AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία) εξέφρασε μέσω tweet ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Πιερ Μοσκοβισί, που έκανε λόγο για «μεγάλο σοκ».  Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο εξέφρασε την ανησυχία του για την επίδοση του ακροδεξιού κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία (AfD) στις βουλευτικές εκλογές της Γερμανίας, ενώ κάλεσε τα υπόλοιπα κόμματα της Μπούντεσταγκ να μην σχηματίσουν κυβέρνηση συνασπισμού μαζί του. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος