τοπικά

Παιδική χαρά στα Σταυράκια πρόκειται να φτιάξει ο Δήμος Ηρακλείου που προχωρά σε συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Δημιουργία παιδικής χαράς στα Σταυράκια» (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

"Στόχος τους να δημιουργήσουν ένα τρομοκρατικό διάδρομο στη βόρεια Συρία, ο οποίος θα φτάνει ως τη Μεσόγειο", δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει ποτέ σε κουρδικές ένοπλες οργανώσεις  να δημιουργήσουν ένα κουρδικό κράτος στη βόρεια Συρία, διεμήνυσε ο τούρκος (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι Γιαννιώτες έπιασαν στον ύπνο τον Αστέρα και προηγήθηκαν με 0-2 στο 20’ για να φτάσουν στη νίκη με 1-2   Αν κάποιος έλεγε, ότι η ομάδα του ΠΑΣ θα επέστρεφε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Τρίπολη, θα δημιουργούσε αναμφίβολα θετικές σκέψεις για την ομάδα του ΠΑΣ. Η ομάδα του Γ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αντιδράσεις από μερίδα κατοίκων στον Άγιο Κωνσταντίνο Μάχη με το χρόνο για τον Δήμο Αγρινίου   Από τις 29 Ιουνίου, στη «Σ» είχατε διαβάσει για τις διαδικασίες επιλογής χώρου για τη φιλοξενία των αστέγων της πόλης, οι οποίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Διαδικασίες όμως, οι οποίες φαίνεται ότι τελευταία συναντούν στο… διάβα τους σκοπέλους, δημιουργώντας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Αγρίνιο: Εκεί σκοντάφτει… η (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος