τοπικά

Η πρώτη εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων φτάνει στο τέλος της με τους εμπόρους να κάνουν ταμείο για την κίνηση αυτών των ημέρων. Μέχρι στιγμής η κίνηση χαρακτηρίζεται υποτονική από τους καταστηματάρχες, κλίμα στο οποίο συνέβαλε και ο κακός καιρός. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Ειδικότερα, η Ολομέλεια του ΣτΕ, με την υπ’ αριθμ. 100/2017 απόφασή της, έκανε δεκτή την αίτηση επαγγελματικών Ενώσεων, κλπ, που ζητούσαν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική, η από 7. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην αύξηση των τιμών στο Κατάστημα Εφαρμογών της (App Store) σκοπεύει να προχωρήσει η Apple στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που όπως υποστηρίζει η εταιρεία αντανακλά την απότομη υποτίμηση της λίρας μετά την ψηφοφορία του Ιουνίου για αποχώρηση της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας, απευθύνει  το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ. Καλεί τους καθηγητές να παρακολουθήσουν, τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή, στις 5. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Να αποφασίζουμε κατά περίπτωση ποιες Κυριακές θα μένουν ανοιχτά τα καταστήματα και να είμαστε σταθεροί στις αποφάσεις μας» είπε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Πάνος Μενεξόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος