τοπικά

Η πρώτη εβδομάδα των χειμερινών εκπτώσεων φτάνει στο τέλος της με τους εμπόρους να κάνουν ταμείο για την κίνηση αυτών των ημέρων. Μέχρι στιγμής η κίνηση χαρακτηρίζεται υποτονική από τους καταστηματάρχες, κλίμα στο οποίο συνέβαλε και ο κακός καιρός. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Το κατάστημα Μαργαρίτα στην Τρυπητή κάνει εκπτώσεις 20% στις τσάντες Verde και επιπλέων 50% στα ρολόγια πασμίνες και φουλάρια έως 28/02/2017. Το κατάστημα θα είναι ανοικτό από Παρασκευή - Σάββατο πρωί απόγευμα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Η Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη θα παραμείνει ανοιχτή όλη τη νύχτα της Κυριακής προκειμένου οι καταναλωτές να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το Σαρακοστιανό τραπέζι (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε όλοι μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου ασέβειας στο πρόσωπο των κατοίκων του Αγρινίου, της μεγαλύτερης πόλης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Και η ασέβεια αυτή πραγματώνεται μέσα από τον ουσιαστικό αποκλεισμό της πόλης του Αγρινίου, από την Ιόνια Οδό, τμήματα της οποίας παραδίδονται το τελευταίο τρίμηνο, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει καμία επίδραση στην ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ανοιχτή (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σας προσκαλούμε όπως την 28η του μήνα ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ημέρα της εβδομάδας ΤΡΙΤΗ ώρα 19:30 προσέλθετε στο τέως Κοινοτικό Κατάστημα στον Αδάμαντα για να συζητηθούν από το Δ.Σ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος