τοπικά

Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειο (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Απέρριψε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών την αίτηση εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας και του Περικλή. Πρόκειται για την δεύτερη απόρριψη μετά την πρώτη που έγινε τον Ιούλιο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σήμερα 16 Οκτωβρίου εξετάζεται για δεύτερη φορά, από το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών της Αθήνας η αίτηση αναστολής έκτισης της ποινής της Ηριάννας Β.Λ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΝΕΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ Σε έξι μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε χθες από γερμανικό δικαστήριο, για πέμπτη φορά, μια 88χρονη γιαγιά υποστηρικτής των Ναζί, που αρνείται να παραδεχθεί ότι υπήρχαν θάλαμοι αερίων. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, με την οποία απορρίφθηκαν, για δεύτερη φορά, οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δύο Ρουμάνοι καταδικάστηκαν σήμερα σε πολύμηνη φυλάκιση αφού βρήκαν πρωτότυπο, αν και ελαφρώς κλειστοφοβικό, τρόπο για να σουφρώνουν πολύτιμα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα με αφορμή την απόφαση που έλαβε τη Δευτέρα, το πενταμελές εφετείο αναστολών, το οποίο απέρριψε για δεύτερη φορά την αίτηση αναστολής της έκτισης ποινής για την Ηριάννα Β. Λ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Όχι στην έξοδο από την φυλακή είπε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών στην Ηριάννα και τον Περικλή προκαλώντας ένταση μέσα στην δικαστική αίθουσα. Το. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η απολογία της Ηριάννας Το πρόβλημα υγείας του Περικλή Επεισόδια στην αίθουσα μετά την ανακοίνωση της απόφασης Η απόφαση ήταν ομόφωνη «Όχι» είπε το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών στην Ηριάννα και τον Περικλή σχετικά με τις αιτήσεις αναστολής της αποφυλάκισής τους προκαλώντας έκρηξη έντασης μέσα στην δικαστική αίθουσα. Το δικαστήριο αρνήθηκε να κάνει δεκτές τις αιτήσεις […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο αγώνας της βιομηχανίας του Τουρισμού ενάντια στην απότομη αύξηση των ψευδών δηλώσεων ασθενείας είχε ένα σημαντικό αποτέλεσμα μετά από τη φυλάκιση ενός ζευγαριού για απάτη, εναντίον του Thomas Cook.Ο Paul Roberts, 43 ετών, και η Deborah Briton, 53 ετών, είναι οι πρώτοι που διώκονται για ψευδείς ισχυρισμούς ασθενείας. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ο εισαγγελέας πρότεινε την απόρριψη της αίτηση αναστολής της Ηριάννας ως αβάσιμη καθώς έκρινε πως δεν προκύπτει ουδεμία διαφοροποίηση από την απόφαση της 17ης Ιουλίου. Επιπλέον, πρότεινε και την απόρριψη της αίτησης του Περικλή, αναφέροντας: «Βεβαίως αυτοί οι δύο νέοι αντιμετωπίζουν το φάσμα της θλίψεως αφού πρέπει να εκτίσουν την ποινή που τους επεβλήθη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος