τοπικά

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Εμπειρίες & διδάγματα από το σεισμό του 1954»  το πρωί της Παρασκευής στο Πνευματικό Κέντρο Σοφάδων. Στην εκδήλωση, που διοργάνωσε ο Δήμος Σοφάδων με το Μορφωτικό Σύλλογο Σοφάδων, τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σοφαδιτών Αθήνας και τον Σύλλογο Σοφαδιτών Ν. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Εικόνες καταστροφής αλλά και ανοικοδόμησης, στιγμιότυπα μιας ζωής που προσπάθησε να ξαναβρεί τον κανονικό της ρυθμό μετά από το τραυματικό γεγονός της 30ης Απριλίου του 1954, τον μεγάλο σεισμό των Σοφάδων, αλλά και τους μικρότερους που ακολούθησαν, το 1957,  μπορεί να δει κανείς και πάλι στον ισόγειο χώρο πολλαπλών χρήσεων του Μουσείου πόλης (απέναντι από [.. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένας ισχυρός σεισμός στα ανοιχτά της κεντρικής Χιλής χθες που αρχικά καταγράφηκε ως 7,1 βαθμών και ταρακούνησε την πρωτεύουσα Σαντιάγο, υποβαθμίστηκε σε σεισμό 6,9 βαθμών, σύμφωνα το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο. Σύμφωνα με τις αρχές, δεν φαίνεται να σημειώθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ το Ναυτικό της Χιλής και το Κέντρο Προειδοποίησης Τσουνάμι του Ειρηνικού δήλωσαν ότι δεν […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένας ισχυρός σεισμός στα ανοιχτά της κεντρικής Χιλής χθες που αρχικά καταγράφηκε ως 7,1 βαθμών και κλόνισε την πρωτεύουσα Σαντιάγο, υποβαθμίστηκε σε σεισμό 6,9 βαθμών, είπε το αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο (USGS) (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πριν από λίγες μέρες σου εκμυστηρεύτηκα πως τις ημέρες του Πάσχα τις πέρασα στο Μπαλί. Αυτό που δεν σου είπα όμως είναι ότι εκεί γνώρισα έναν καινούργιο, γλυκύτατο, τρυφερό και λίγο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Πρώτα οι αριθμοί. Τον Απρίλιο του 2012 ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Φρανσουά Ολάντ είχε ψηφιστεί από 10,3 εκατ. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος