τοπικά

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο της πρόληψης και αποτροπής περιστατικών εξαπάτησης ηλικιωμένων κυρίως ατόμων από επιτήδειους που τους προσεγγίζουν με σκοπό την καταβολή χρημάτων, συνεχίζει τις ενημερωτικές δράσεις προς τους πολίτες της περιφέρειάς μας. Μια ακόμη δράση προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (21-04-2017). (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

«Υπάρχουν εταιρείες που έχουν πρόσωπα που τους εκπροσωπούν, αλλά και εταιρείες-φαντάσματα που τις ξέρει μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Κυρανάκης» ανέφερε ο Χρ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΑΘΛΗΤΙΚA  Ακόμη μια τραγωδία δοκιμάζει την οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς ο αθλητής Κυριάκος Ορφανίδης υπέστη ανακοπή καρδιάς. Τη σχετική ενημέρωση έκανε η ομάδα στον επίσημο λογαριασμό στο facebook. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η ερχόμενη Παρασκευή 20 Οκτωβρίου είναι η οριστική ημερομηνία πληρωμής του μισού περίπου (9%) από το 20% που υπολείπεται από τον ΕΛΓΑ σε παραγωγούς για ζημιές μέσα στο 2016. Αυτό ενημέρωσε στο laosnews. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σχέσεις του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Αλβανίας με κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών αποκαλύπτουν απομαγνητοφωνήσεις που κυκλοφόρησαν σε αλβανικά και ιταλικά Μέσα Ενημερώσης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Εκτενή ρεπορτάζ για την επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον και την συνάντησή του με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ φιλοξενούν πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης, υπογραμμίζοντας το καλό κλίμα, που εκφράστηκε με αμοιβαίες φιλοφρονήσεις και επαίνους (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος