τοπικά

Την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 και ώρα 7.30 μμ  στο χώρο του Παυσίλυπου θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση πληροφόρησης για την πρόσκληση:  «Ενέργειες που αφορούν απολύσεις από την επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΑΒΕΕ». (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Προπόνηση φυσικής κατάστασης με αερόβιο τρέξιμο έγινε το πρωί. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τι εισηγείται ο Γενικός Εισαγγελέας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, τι θα σημάνει για την Ελλάδα η απόφαση. Την απόρριψη της προσφυγής Ουγγαρίας και Σλοβακίας κατά του προγράμματος μετεγκατάστασης προσφύγων εντός της. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Μετά τα πολλά αρνητικά σχόλια ανθρώπων που έχουν φτάσει να «αγαπούν» το πρόγραμμα γραφικών Paint, η Microsoft αποφάσισε τελικά να μην το «σκοτώσει». . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΚΛΕΒΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ Για κλοπή συνελήφθη στο Ηράκλειο 27χρονος αλλοδαπός, ενώ παράλληλα εξιχνιάστηκε, ακόμα μια υπόθεση κλοπής που απασχολούσε τις αρχές. Κατηγορία: Ελλάδα. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ  Στην Αθήνα θα βρεθεί Δευτέρα και Τρίτη ο επίτροπος Οικονομικών Υποθέσων Πιέρ Μοσκοβισί, για επαφές με την κυβέρνηση.   Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης του Γάλλου επιτρόπου, τη Δευτέρα ο κ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες ερμηνεύουν τους κύριους ρόλους σε δύο παραστάσεις. Με κύριο άξονα τις θεατρικές παραστάσεις, το πρόγραμμα του φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου πλαισιώνεται από έναν πολιτιστικό περίπατο και τη. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος