τοπικά

  Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου σε οικία στη Συκιά Καταφυλλίου. Η φωτιά προκλήθηκε από την ξυλόσομπα που χρησιμοποιούσε η γιαγιά για να ζεσταίνει το δωμάτιο που έμενε. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Tην 9η θέση κατέχουν τα Εξάρχεια στη λίστα με τις 23 πιο cool, πιο ενδιαφέρουσες γειτονιές της Ευρώπης, σύμφωνα με τον Ιndependent, που βασίζεται σε στοιχεία του ταξιδιωτικού site «Travel Supermarket». Παρότι οι περισσότεροι επιλέγουν τον προορισμό των διακοπών τους με κριτήρια οικονομικά ή με βάση τα αξιοθέατα, υπάρχουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και οι . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η adidas Athletics αποκάλυψε πρόσφατα την τελευταία έκδοση του Z.N. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ισραηλινές αρχές απαγόρευσαν σε πέντε ευρωβουλευτές να μπουν στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία υπόκειται σε αποκλεισμό από το Ισραήλ εδώ και περίπου 10 χρόνια. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Οι ισραηλινές αρχές απαγόρευσαν την Τετάρτη σε πέντε ευρωβουλευτές να μπουν στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία υπόκειται σε αποκλεισμό από το Ισραήλ εδώ και περίπου 10 χρόνια (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο πλαίσιο δύο νέων προγραμμάτων του ΟΑΕΔ ξεκινάει αύριο Πέμπτη, από τις 10 το πρωί, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 15.000 ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών σε θέσεις πλήρους απασχόλησης. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στο πλαίσιο δύο νέο προγραμμάτων του ΟΑΕΔ ξεκινάει σήμερα Πέμπτη, από τις 10 το πρωί, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη 15.000 ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος