τοπικά

Με  απόφαση της Δημάρχου Καβάλας κ. Δήμητρας Τσανάκα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι Παιδικοί Σταθμοί, καθώς και όλες […] Πηγή: KavalaPress . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

τοπικά

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη, λόγω προβλημάτων που άφησε πίσω του ο χιονιάς σχολεία στο νομό Λάρισας. Συγκεκριμένα στο Δήμος Λαρισαίων το 21ο νηπιαγωγείο, 42ο νηπιαγωγείο και 10 Δημοτικό Σχολείο. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΕΛΛAΔΑ     Κλειστοί θα παραμείνουν το Σαββατοκύριακο τέσσερις σταθμοί του Μετρό. Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν οι σταθμοί Σεπόλια και Μεταξουργείο της γραμμής 2 και Ευαγγελισμός και Κατεχάκη της γραμμής 3 προκειμένου να πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση του εξοπλισμού του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνελήφθησαν χθες, στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα και τη Δράμα, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

τοπικά

Δημοσιογραφικές πληροφορίες προερχόμενες από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι σήμερα θα βρίσκονται στην Καβάλα στελέχη της Εγνατίας Οδού ΑΕ. Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για υπηρεσιακούς παράγοντες αλλά και τον πρόεδρο της εταιρίας Απόστολο Αντωνούδη. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Απουσίασε από την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας για το 2017 ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών Άρης Βέρρος. Όπως εξήγησε στο σώμα ο δημοτικός σύμβουλος της ίδιας παρατάξεως Σωτήρης Σωτηριάδης, ο επικεφαλής απουσίασε αναγκαστικά αφού ήταν αποκλεισμένος στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στο ύψωμα Βασιλάκη. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Πέρα από τον εργασιακό μεσαίωνα που είναι γνωστό ότι επικρατεί στις εταιρίες του Λαυρεντιάδη, για άλλη μια φορά βλέπουμε την αυθαιρεσία του απέναντι στο νόμο, με επιπτώσεις που επηρεάζουν το περιβάλλον και κατά συνέπεια τη δημόσια υγεία όλης της περιοχής. Τα πρόστιμα για παράβαση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας που επιβλήθηκαν στις εταιρίες PFIC και ΕΛΛΑΓΡΟΛΙΠ ΑΕΒΕ, […]. (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Πέρα από τον εργασιακό μεσαίωνα που είναι γνωστό ότι επικρατεί στις εταιρίες του Λαυρεντιάδη, για άλλη μια φορά βλέπουμε την αυθαιρεσία […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

τοπικά

«Η επίθεση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ σε συνέχεια των προηγούμενων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε όλα τα λαϊκά στρώματα κλιμακώνεται και διογκώνεται χωρίς να φαίνεται […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

τοπικά

Οι διαλέξεις της «ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ – ΔΟΜΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ» συνεχίζονται την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου , […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

τοπικά

Μία ακόμη αλλαγή όσον αφορά τα πλοία, που εκτελούν δρομολόγια από το λιμάνι της Καβάλας. Αυτή τη φορά, σε ακινησία και συντήρηση πρόκειται να βγει το πλοίο «Νήσος Μύκονος», από τις 14 Φεβρουαρίου. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ ότι το ΝΑΤΟ είναι «παρωχημένο» αντανακλούν πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος τις τελευταίες δεκαετίες, δεν σημαίνουν όμως (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο πρόεδρος και υπηρεσιακοί παράγοντες της Εγνατίας Οδού πρόκειται να επισκεφθούν σήμερα την Καβάλα χωρίς Δήμαρχος κι Αντιπεριφερειάρχης να γνωρίζουν το παραμικρό. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσκεψη τους έχει σχέση με τα διόδια που θα λειτουργήσουν στην Παράκαμψη. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ένα χαμένο κλειδί και ένα κλειστό ντουλαπάκι, στάθηκαν η αφορμή για την πραγματοποίηση της έκθεσης «Αγαπημένη Θεία Λένα», που φιλοξενεί το Μουσείο Μπενάκη και είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της σημαντικής Ελληνίδας παιδαγωγού Αντιγόνης Μεταξά (όλο το άρθρο)

τοπικά

Συνεχίζουν και διατυπώνονται στην εφημερίδα μας πάρα πολλές διαμαρτυρίες συμπολιτών για την καθυστέρηση της αποκομιδής των σκουπιδιών στις συνοικίες της πόλης. Οι απαντήσεις που δίνει ο Δήμος Καβάλας, είναι γνωστές, δηλαδή επαναλαμβάνει ότι πρόκειται για μία ανωμαλία που οφείλεται στην κακοκαιρία της προηγούμενης εβδομάδας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας, απευθύνει  το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ. Καλεί τους καθηγητές να παρακολουθήσουν, τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου την Παρασκευή, στις 5. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα σχολικά εγχειρίδια κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν την Ιστορία γοητευτική στους μαθητές. Ενώ όμως δίνουν έμφαση στις ημερομηνίες, τους πολέμους και τις δυναστείες, τείνουν να παραγνωρίζουν όλες αυτές τις υποσημειώσεις που κάνουν την ιστορική καταγραφή σαγηνευτική. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τα σχόλια του Ντόναλντ Τραμπ ότι το ΝΑΤΟ είναι «παρωχημένο» αντανακλούν πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος, αλλά δεν πρέπει να ερμηνευθούν ότι εννοούσε πως η συμμαχία ανήκει στην Ιστορία, δήλωσε υψηλόβαθμος σύμβουλος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κανονικά αναμένεται να ανοίξουν αύριο Τετάρτη τα σχολεία σε όλο το Νομό Καρδίτσας. Και οι έξι Δήμοι του Νομού έχουν προχωρήσεις σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων και έτσι όλοι μαθητές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας θα επιστρέψουν στα θρανία τους. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Μαγεύτηκα, ευχαριστώ». Η μικρή αυτή φράση ήταν ένα από τα αναρίθμητα σχόλια που αποτυπώθηκαν στο βιβλίο επισκεπτών του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου τη χρονιά που πέρασε, με αφορμή την περιοδική έκθεση «Οδύσσειες». (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σημαντικότατη ήταν η εξέλιξη που συνέβη κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεομηνίας με την ανάρτηση εκ μέρους της διεύθυνσης δασών των έξι δασικών χαρτών της δημοτικής ενότητας Καβάλας, των δημοτικών ενοτήτων Ελευθερουπόλως και Νέας Περάμου, καθώς και των τοπικών κοινοτήτων Ελευθερών, Αγίου Ανδρέα, Νέας Ηρακλείτσας. Κατόπιν της αναρτήσεως οι έχοντες έννομο συμφέρον επί των συγκεκριμένων […]. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από τότε που κέρδισε τις αμερικανικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκμεταλλευτεί το Twitter για να κάνει σχόλια για την εξωτερική πολιτική, να ανακοινώσει σχέδια για το πρόγραμμα που προτίθεται να ακολουθήσει και κυρίως να κατακεραυνώσει όσους τόλμησαν να καταφερθούν εναντίον του (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Με στόχο την ενίσχυση της επαγγελματικής κατάρτισης, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στηρίζει, από φέτος και για τρία χρόνια, το πρόγραμμα υποτροφιών για δημοσιογράφους από την Ελλάδα, σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη σχολή δημοσιογραφίας του πανεπιστημίου Columbia, στη Νέα Υόρκη. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την παραγωγή λευκού χαβιαριού από…σαλιγκάρια πέτυχαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα 30 μαθητές ηλικίας 15-18 χρόνων του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και του τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Perrotis College, και μέχρι τον Ιούνιο, στόχος είναι, γυάλινα δοχεία των 30 γραμμαρίων, να είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα σημεία της πόλης. Οπως επισήμανε μιλώντας [& (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Καθολική ήταν η κατακραυγή για το επεισόδιο που σημειώθηκε σε σχολείο στο Πέραμα, μεταξύ  μελών της Χρυσής Αυγής και γονέων και δασκάλων, χθες το μεσημέρι στο Α' Δημοτικό σχολείο Νέου Ικονίου στο Πέραμα στην οδό Νίκης 61, με αφορμή απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα από το Σχιστό. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα περίπου 20 ατόμων με επικεφαλής τον βουλευτή της Χ (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος