τοπικά

Επίκαιρη ερώτηση , προς τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, κατέθεση η Βουλευτής του ΚΚΕ , Διαμάντω Μανωλάκου. […] Πηγή: KavalaPress . (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Με σύνθημα «Ισχυροποιούμε το ΚΚΕ. Για δυνατό εργατικό κίνημα και κοινωνική συμμαχία. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Κλιμάκιο της ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Φλουρή Χάρη, μέλος του Τ.Γ Ηρακλείου και τον Μιχάλη Κασαπάκη, εκλεγμένο του ΚΚΕ με την «Λαϊκή Συσπείρωση» στο  Δ. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Η ταινία «Suntan» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου σάρωσε χθες τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. Η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου απένειμε χθες, για όγδοη χρονιά, τα ετήσια βραβεία της. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

«Οι προκλητικές δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup -η ευρωπαϊκή εκδοχή του "μαζί τα φάγαμε"- έχουν στόχο να συγκαλύψουν τις αιτίες της κρίσης και των αντιλαϊκών μέτρων, που εφαρμόζονται ενιαία σ' όλα τα κράτη μέλη», επισημαίνει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ, για τις δηλώσεις Ντάϊσελμπλουμ (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

H CISAC, ο παγκόσμιος οργανισμός που εκπροσωπεί τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης δημιουργών, και η GESAC, ο οργανισμός που εκπροσωπεί τους ευρωπαϊκούς οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης δημιουργών, τοποθεντούνται για την κατάσταση συλλογικής διαχείρισης στην Ελλάδα (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Σε διαρκή επικοινωνία βρίσκεται η ελληνική Πρεσβεία με τις βρετανικές Αρχές, μετά το χθεσινό τυφλό χτύπημα στη βρετανική πρωτεύουσα, και δεν φαίνεται να υπάρχουν Έλληνες ανάμεσα στους τραυματίες δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ελληνικής πρεσβείας στο Λονδίνο Αλέξης Γεωργιάδης (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Ασφυκτικές πιέσεις φαίνεται πως ασκούν οι δανειστές στην ελληνική κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση για τα ενεργειακά και ειδικότερα για (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Για «πιθανή χρεοκοπία» της ΔΕΗ, που «θα συμπαρασύρει ολόκληρη τη χώρα» κάνει λόγο η Δημοκρατική Συμπαράταξη και κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «ξεπούλησε τη μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση».  . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

"Είδα έναν γεροδεμένο άνδρα ντυμένο στα μαύρα να επιτίθεται στον αστυνομικό έξω από το Κοινοβούλιο, πριν τον πυροβολήσουν δύο ή τρεις φορές οι αστυνομικοί, ενώ προσπαθούσε να μπει στο κτίριο", αναφέρει ο Quentin Letts, κοινοβουλευτικός σκιτσογράφος της Daily Mail. . (όλο το άρθρο)

τοπικά

Σαν σήμερα

23-3-2017 7:44 AM | astrosnews | σχετικά νέα

1821: H Καλαμάτα είναι η πρώτη ελληνική πόλη που απελευθερώνεται από τους Τούρκους. Την ημέρα εκείνη ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης, ο Παπαφλέσσας και άλλοι μπήκαν μέσα στην πόλη ως απελευθερωτές. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Στην αύξηση του ανώτατου ορίου του μηχανισμού Έκτακτης Ενίσχυσης σε Ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες προχώρησε το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ. Το όριο αυξήθηκε κατά 400 εκατ. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Την ευρωπαϊκή διάσταση της κακοδιαχείρισης της ΑΕΠΙ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας) ανέδειξε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Γ. Γραμματικάκης, υπεύθυνος των σοσιαλδημοκρατών στην Επιτροπή Πολιτισμού για θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Το Επιμελητήριο Καβάλας, μέλος του Ευρωπαϊκού δικτύου στήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων Enterprise Europe Network, και η Ελληνική Αστυνομία – Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, […] Πηγή: KavalaPress (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Τη σημασία του τραπεζικού συστήματος για την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας, την πρόοδο που έχει συντελεσθεί σε θέματα εταιρικής διακυβέρνησης των τραπεζών, τη σταθεροποίηση του κλάδου και τη βελτίωση των βασικών χρηματοοικονομικών δεικτών το 2016, αλλά και στις αρνητικές ενδείξεις που διαμορφώνονται στις αρχές του 2017, και συναρτώνται με την αβεβαιότητα του οικονομικού περιβάλλοντος, παρο (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΚΟΣΜΟΣ  Γκεζίνε Σβαν: Ο Σόιμπλε ήθελε και θέλει να ρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ Συνέντευξη με αναφορές στην Ελλάδα παραχώρησε στην Τageszeitung η Γκεζίνε Σβαν, ιστορικό στέλεχος του SPD, καθηγήτρια Πολιτικής Θεωρίας στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Βερολίνου και σημαίνουσα προσωπικότητα της γερμανικής αριστερής διανόησης. «Πιστεύω ότι ο ελληνικός λαός δεν θα το βάλει κάτω. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Από την 1η Απριλίου αλλάζουν οι ώρες κοινής ησυχίας όπως ενημέρωσε η Ελληνική Αστυνομία μέσω του λογαριασμού της στο Twitter. Συγκεκριμένα, η ΕΛΑΣ ανέφερε ότι βάσει της σχετικής διάταξης, ως ώρες κοινής ησυχίας ορίζονται: Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος