τοπικά

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΥΠΑΑΤ διοργάνωσαν την 1η Πανελλήνια Συνάντηση για το πρόγραμμα «Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας στην Βαμβακοκαλλιέγεια», στην Λάρισα. Στη Συνάντηση συμμετείχαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι του ΥΠΑΑΤ και του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου καθώς και γεωπόνοι των ΔΑΟΚ από όλες τις βαμβακοπαραγωγικές περιοχές της χώρας, που ασχολούνται (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης από την 1η ΕΜΑΚ ενός ατόμου το οποίο έπεσε μέσα σε πηγάδι στην περιοχή Καμάριζα στο Λαύριο.. (όλο το άρθρο)

τοπικά

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου (24/2) για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ και το πρόγραμμα των αγώνων της Κυριακής (25/2) (όλο το άρθρο)

τοπικά

Ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη και η Τοπική Κοινότητα Ρετσιανών σε πλήρη συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Άνω Καλεντίνης μερίμνησαν για την παρουσία Αγροτικού ιατρού στα Ρετσιανά συγκεκριμένες εργάσιμες ημέρες για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας. Με την υποστήριξη Δήμου και Τοπικής Κοινότητας θα παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης του ιατρού στα σπίτια ανήμπορων και ηλικιωμένων πο (όλο το άρθρο)

τοπικά

1Η ΚΙΝΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ - Δευτέρα και ώρες από 18:00 έως 01:00: Βουτσαράς – Κούρεντα – Γιουργάνιστα – Χίνκα – Πολύγυρος – Ελευθεροχώρι – Ψήνα – Δραγοψά – Λύγκος – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι. - Τρίτη και ώρες από 08:00 έως 15:00: Θεριακήσι – Κοπάνη – Βαρυάδες – Δερβίζιανα –Αλεποχώρι – Παλαιοχώρι – Σιστρούνι – Ρωμανός – Μπεστιά – Ζωτικό – Καταμάχη – Παρδαλίτσα - Αρτοπούλα. (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος