τοπικά

Άνοιγμα προς φορείς και τις άλλες παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου θα κάνει η αυτοδιοικητική κίνηση «Πάμε μαζί για το Βόλο», στην ιδρυτική της συνεδρίαση το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο ΤΕΕ, όπως ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος της κίνησης Κώστας Γαργάλας, που τόνισε την ανάγκη δημιουργίας του νέου σχηματισμού. Μιλώντας στο «Ράδιο Ένα 102,5» ο […]. (όλο το άρθρο)


σχετικά νέα

ειδήσεις

Σύμφωνα με ρεπορτάζ βρετανικών ΜΜΕ, ο Πολ Στρέτφορντ, ατζέντης του Γουέιν Ρούνεϊ, βρίσκεται από χθες στην Κίνα προκειμένου να διερευνήσει προϋποθέσεις και να εξετάσει προσφορές για πιθανή μετακόμιση του πελάτη του μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν. . (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΟΙ ΗΠΑ Η Κίνα κατέκτησε για πρώτη φορά την θέση του σημαντικότερου εμπορικού εταίρου της Γερμανίας το 2016, ξεπερνώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες κατέβηκαν στην τρίτη θέση μετά τη Γαλλία, σύμφωνα με σημερινά στοιχεία. Κατηγορία: Κόσμος. (όλο το άρθρο)

ειδήσεις

Δανοί ερευνητές  διαπίστωσαν ότι οι μικροί μαθητές  αποδίδουν καλύτερα στα Μαθηματικά εάν έχουν την δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα και να χρησιμοποιούν το σώμα τους. . (όλο το άρθρο)

ροή ειδήσεων

newsletter

συμπλήρωσε το email σου και επέλεξε τις κατηγορίες που σε ενδιαφέρουν
#δημοφιλή

τα νέα σε ετικέτες

τεχνολογία

πολιτική

αθλητικά

τοπικά

κόσμος